Zwangerschap

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   Sorteer
   19 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   Bijna uitverkocht
   10%korting Promotie: Promotie voorwaarden: Vitakruid vitamins alle varianten.
   van € 30.89 voor € 27.80
   tablet
   Spaar 11 Air Miles
   € 24.99
   tablet
   Spaar 9 Air Miles
   € 19.99
   tablet
   Spaar 7 Air Miles
   2ehalve prijs Promotie: Promotie voorwaarden: Etos vitamine, mineralen en supplementen alle varianten, combineer en profiteer! M.u.v. Premium Quality. Deze actie wordt verrekend als 25% kassakorting.
   € 5.25
   capsule
   Spaar 2 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   1+1gratis Promotie: Promotie voorwaarden: Lucovitaal alle varianten, combineer en profiteer! M.u.v. Glucosamine. Deze actie wordt verrekend als 50% kassakorting.
   € 13.29
   tablet
   Spaar 5 Air Miles
   € 25.95
   tablet
   Spaar 10 Air Miles
   2ehalve prijs Promotie: Promotie voorwaarden: Etos vitamine, mineralen en supplementen alle varianten, combineer en profiteer! M.u.v. Premium Quality. Deze actie wordt verrekend als 25% kassakorting.
   € 7.35
   capsule
   Spaar 2 Air Miles
   € 19.99
   tablet
   Spaar 7 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   15%korting Promotie: Promotie voorwaarden: Orthica alle varianten.
   Gratis bezorgd
   van € 47.45 voor € 40.33
   poeder
   Spaar 16 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   Mijn Etos 10%korting Promotie: Promotie voorwaarden: 10% korting op eigen merk producten i.c.m. Mijn Etos kaart. M.u.v. geneesmiddelen, cadeaukaarten, flesvoeding t/m 6 maanden en niet geldig i.c.m. andere acties (behalve Mijn Miles korting) en sale.
   van € 17.99 voor € 16.19
   tablet
   Spaar 6 Air Miles
   € 24.95
   gummies
   Spaar 9 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   15%korting Promotie: Promotie voorwaarden: Orthica alle varianten.
   van € 11.95 voor € 10.16
   tablet
   Spaar 4 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   € 16.85
   Spaar 6 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   € 14.80
   tablet
   Spaar 5 Air Miles
   € 22.19
   capsule
   Spaar 8 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   15%korting Promotie: Promotie voorwaarden: Orthica alle varianten.
   Gratis bezorgd
   van € 36.45 voor € 30.98
   poeder
   Spaar 12 Air Miles
   Gratis bezorgd
   € 60.00
   capsule
   Spaar 24 Air Miles
   15%korting Promotie: Promotie voorwaarden: Orthica alle varianten.
   Gratis bezorgd
   van € 59.99 voor € 50.99
   capsule
   Spaar 20 Air Miles
   15%korting Promotie: Promotie voorwaarden: Orthica alle varianten.
   van € 32.95 voor € 28.01
   capsule
   Spaar 11 Air Miles
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Zwangerschapsvitamines en -supplementen kopen

   Ben je zwanger of wil je graag zwanger worden? Etos heeft alles wat je nodig hebt tijdens de zwangerschap! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment van de beste kwaliteit vitamines en supplementen speciaal voor de zwangerschap. Zo bieden we complete zwangerschapssupplementen aan van merken als Davitamon, VSMVitakruid en natuurlijk ons Etos Merk.

   Wat zit er in zwangerschapssupplementen?

   Een zwangerschapssupplement bevat een uitgebalanceerde mix aan essentiële voedingsstoffen die zowel jou ondersteunen tijdens de zwangerschap én je baby helpen in zijn groei en ontwikkeling. Welke ingrediënten een zwangerschapssupplement precies bevat kan verschillen, kijk dus altijd even op de verpakking. Over het algemeen bevatten zwangerschapssupplementen:

   • Foliumzuur: foliumzuur (vitamine B11) is een van de belangrijkste zwangerschapsvitamines. Het speelt een cruciale rol bij de vroege ontwikkeling van de baby, met name bij de vorming van de neurale buis. Het aanvullen van het dieet met foliumzuur verhoogt de folaatstatus van de moeder. Een lage folaatstatus van de moeder is een risicofactor voor het ontstaan van een open ruggetje bij de zich ontwikkelende foetus. Een belangrijke bouwsteen dus, vandaar dat zwangerschapssupplementen foliumzuur bevatten. Wil je meer leren over wat deze vitamine voor jou en je baby kan betekenen? Lees dan ons artikel over foliumzuur. Wil je foliumzuur liever los slikken, dus niet als combinatiesupplement? Bekijk dan hier ons assortiment aan foliumzuur.
     
   • Calcium en vitamine D: calciumen vitamine D ondersteunen de ontwikkeling van de botten van je baby. Ook helpen ze jou tijdens je zwangerschap bij het behoud van gezonde botten. Daarnaast zijn calcium en vitamine D belangrijk voor sterke tanden. Lees hier meer over calcium en vitamine D.
     
   • IJzer: tijdens de zwangerschap heeft het lichaam meer ijzer nodig om het groeiende bloedvolume van zowel de moeder als de baby te ondersteunen. Daarom bevatten supplementen speciaal voor de zwangerschap vaak ijzer. IJzer draagt namelijk bij aan de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine. Lees hier meer over het mineraal ijzer.
     
   • Omga 3-vetzuren: omega 3-vetzuren, met name DHA, spelen een rol bij de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel van de baby. Zo dragen ze bij aan een gezonde cognitieve ontwikkeling. Hier lees je meer over visolie en omega 3.
     
   • Vitamine C en zink: vitamine C en zink ondersteunen het immuunsysteem en de weerstand van zowel jou als je baby. Daarmee dragen ze bij aan een gezond afweersysteem. Meer weten? Lees hier alles over vitamine C en zink.

   Let op: hoewel zwangerschapsvitamines en supplementen belangrijk zijn, mogen ze geen vervanging zijn voor een uitgebalanceerd dieet. Een gezond en gevarieerd eetpatroon blijft van essentieel belang.

   Zwangerschapsmultivitamines kopen

   Of je nu zwanger wilt worden, zwanger bent of net bent bevallen… Het is belangrijk dat je goed voor je lichaam zorgt. Etos heeft speciaal voor jou geschikte multivitamines!

   Een zwangerschapmultivitamine is als een op maat gemaakt pakket van essentiële voedingsstoffen, ontworpen om aan de specifieke behoeften van jou en je groeiende baby te voldoen. Het voorziet in een uitgebalanceerde mix van vitaminen en mineralen. Daarmee zorgen onze zwangerschapsmultivitamines voor ondersteuning van jou én je baby. Het foliumzuur in de supplementen draagt bij aan de celdeling, de vorming van de placenta en ontwikkeling van het zenuwstelsel van de baby. Daarnaast bevatten de multivitamines diverse vitamines B en D, die bijdragen aan de weerstand, je energieniveau en een goede ontwikkeling van de baby.

   Multivitamines voor zwanger worden

   Er zijn verschillende multivitamines voor vrouwen die een kinderwens hebben en zwanger willen worden. Multivitamines voor zwangerschap bevatten bijvoorbeeld vitamine B11, ook wel foliumzuur genoemd. Foliumzuur is essentieel tijdens de zwangerschap, omdat het de vroege ontwikkeling van de baby ondersteunt. Wil je weten of je zwanger bent of wanneer je het meest vruchtbaar bent? Doe dan een zwangerschapstest of een ovulatietest.

   Multivitamines mama

   Ben je net moeder geworden? Etos heeft multivitamines speciaal voor vrouwen met een pasgeboren baby. Dit is namelijk een leuke maar zware periode. Multivitamines kunnen helpen bij vermoeidheid, en bijdragen aan een betere weerstand en gemoedstoestand. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

   Kan je meer steun gebruiken tijdens de eerste weken? Bekijk ons assortiment voor de kraamtijd.

   Zwangerschapssupplementen op maat: elke zwangerschap is uniek

   Het is belangrijk om te benadrukken dat de behoeften van zwangere vrouwen kunnen variëren. Het kan zijn dat jouw persoonlijke situatie ertoe leidt dat je meer of minder van een bepaalde voedingsstof of supplement nodig hebt, specifiek afgestemd op de behoeften van moeder en baby. Heb je vragen over jouw persoonlijke situatie? Kom dan gerust langs in een van onze winkels, waar een gecertificeerd drogist je verder kan helpen.

   Wanneer moet je beginnen met het slikken van zwangerschapssupplementen?

   Het is raadzaam om te beginnen met het nemen van supplementen voor zwangerschap zodra je overweegt om zwanger te worden. Vooral foliumzuur is belangrijk. Slik, vanaf het moment dat je zwanger wilt worden, 400 microgram foliumzuur per dag. In een ideale situatie begin je al zo’n 3 maanden vóór de bevruchting met supplementen die een zwangerschap ondersteunen. Op deze manier kan het lichaam een voorraad aanleggen van essentiële voedingsstoffen die belangrijk zijn tijdens de vroege ontwikkeling van de baby.

   Kan je zwangerschapsvitamines gebruiken als je al een uitgebalanceerd dieet hebt?

   Ja, zwangerschapsvitamines zijn een goede aanvulling op een gezond dieet om te zorgen dat je tijdens je zwangerschap de benodigde vitamines en mineralen binnenkrijgt. Houd je wel altijd aan de gebruiksaanwijzing op de verpakking, zodat je maximale aanbevolen hoeveelheden niet overschrijdt.

   Kan je zwangerschapssupplementen blijven gebruiken tijdens het geven van borstvoeding?

   Ja, sommige supplementen kunnen nuttig zijn tijdens de borstvoedingsperiode. Raadpleeg echter altijd een zorgverlener voor advies op maat.

   Zwangerschapsvitamines en -supplementen in de aanbieding

   Ben je op zoek naar voordelige multivitamines of andere supplementen voor de zwangerschap? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos-folder in de gaten voor de beste aanbiedingen op vitamines en supplementen speciaal voor zwangere vrouwen.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.