169 Resultaten

Filters

Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

gel
€ 12,59
druppels
€ 9,45
Medisch hulpmiddel, creme
€ 19,95
Geneesmiddel, capsule
€ 2,99
Geneesmiddel, zalf
€ 6,49
Geneesmiddel, druppels
€ 7,49
Medisch hulpmiddel, spray
€ 13,65
Medisch hulpmiddel, gel
€ 8,05
Geneesmiddel, smelttablet
€ 6,49
Geneesmiddel, smelttablet
€ 4,49
Medisch hulpmiddel, spray
€ 10,49
Geneesmiddel, spray
€ 6,79
lotion
€ 16,95
Geneesmiddel, lotion
€ 8,39
Geneesmiddel, spray
€ 8,79
Medisch hulpmiddel, olie
€ 8,45
gel
€ 7,09
Geneesmiddel, tablet
€ 13,65

Hulpmiddelen voor kinderen kopen

Heeft je kind last van hoofdpijn, griep of buikpijn? Hulpmiddelen voor kinderen kunnen klachten zoals griep en pijn verminderen. In het assortiment van Etos vind je verschillende hulpmiddelen, speciaal ontwikkeld voor kinderen. Deze hulpmiddelen bevatten minder hoge doseringen. Als je kind het moeilijk vindt om een pil door te slikken, kun je ook een zetpil of kauwtablet gebruiken. De kauwtabletten zijn er bovendien in lekkere smaakjes. Wil je meer informatie over hulpmiddelen voor kinderen? Of heb je vragen over doseringen of het gebruik? Kom langs in één van onze Etos winkels voor advies.

Etos hulpmiddelen voor kinderen

Ben je op zoek naar hulpmiddelen speciaal voor kinderen? Bekijk dan eens het assortiment van Etos Eigen Merk. Naast producten van Etos Eigen Merk vind je natuurlijk ook hulpmiddelen voor kinderen van andere bekende merken in ons assortiment.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.