Belangrijke veiligheidswaarschuwing voor Etos Cranberry capsules en Care Cranberry capsules. Meer informatie

Waterpokken kind

Heeft je kind last van waterpokken? Hier vind je verschillende producten om de jeuk te verlichten en een geïrriteerde huid te verzachten.

3 Resultaten

Filters

Filter - Waterpokken kind

Laat alle 3 zien
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Medisch hulpmiddel,
€ 17,49
Medisch hulpmiddel, spray
€ 18,09
Medisch hulpmiddel, spray
€ 17,23

Producten tegen waterpokken bij kinderen kopen

Bijna elk kind krijgt een keer waterpokken. Vlekjes en korstjes verspreiden zich over het hele lichaam en deze huiduitslag kan flink jeuken. Heeft je kind last van waterpokken? Dan zijn er verschillende producten die kunnen helpen. Zo is er bijvoorbeeld de KidsClin coolmousse om de jeuk te verzachten en verlichten. Het verkoelende schuim voelt fijn aan op de geïrriteerde huid. Er zijn ook gels en sprays verkrijgbaar met dezelfde soort werking. Heeft je kind moeite om te stoppen met krabben? Koop dan VSM Kind waterpokken spray die bacteriële infecties van wondjes voorkomt. Heb je meer informatie nodig over producten tegen waterpokken? Kom dan vooral langs in een Etos winkel bij jou in de buurt en laat je adviseren door onze medewerkers.

Producten tegen waterpokken bij kinderen aanbieding

Ben jij op zoek naar producten tegen waterpokken voor de beste prijs? Bekijk dan de Etos folder zodat je altijd op de hoogte bent van onze beste aanbiedingen en laagste prijzen!