Kraamtijd voor Unisex

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   Sorteer
   2 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   Bijna uitverkocht
   € 12.99
   Spaar 5 Air Miles
   € 11.49
   Spaar 4 Air Miles
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Producten voor de kraamtijd kopen

   Een baby op de wereld zitten: wat is het toch een bijzonder moment! De eerste zes weken na de geboorte van je kindje, worden de kraamtijd genoemd. Tijdens de kraamtijd zijn jij en je baby druk bezig met herstellen. Hierbij is het belangrijk dat jullie goed rust houden. Bij Etos verkopen we daarom een hoop producten, waarmee jij een onbezorgde kraamtijd tegemoet gaat én waarmee jij extra kunt genieten van je baby. Zo hebben we bijvoorbeeld HeltiQ kraamverband en bed onderleggers. Ook vind je online zoogcompressen en moedermelk bewaarzakjes van merken zoals Medela, Lansinoh en Etos Eigen Merk. Zoogcompressen absorberen melk en voorkomen vlekken in je kleding. Bewaarzakjes zijn daarnaast ideaal om moedermelk in de koelkast of vriezer op te slaan. Kom voor vragen langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel of bestel je kraamtijdproducten direct online!

   Kraamtijdproduct aanbiedingen

   De periode vlak na de geboorte van je kleintje kan soms al duur genoeg zijn. Aanbiedingen komen dan ook goed van pas! Houd daarom goed deze pagina of de Etos folder in de gaten voor mooie kraamtijdproduct aanbiedingen! Zo heb ben jij altijd op de hoogte van de beste kraamtijd aanbiedingen. 

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.