Menstruatiecup

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  7 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Gratis bezorgd
  € 36.95
  medisch hulpmiddel,
  Spaar 14 Air Miles
  Bijna uitverkocht
  € 6.99
  Spaar 2 Air Miles
  € 22.69
  B,
  Spaar 9 Air Miles
  Bijna uitverkocht
  Mijn Etos 10%korting Promotie: Promotie voorwaarden: 10% korting op eigen merk producten i.c.m. Mijn Etos kaart. M.u.v. geneesmiddelen, cadeaukaarten, flesvoeding t/m 6 maanden en niet geldig i.c.m. andere acties (behalve Mijn Miles korting) en sale.
  van € 14.99 voor € 13.49
  B,
  Spaar 5 Air Miles
  Bijna uitverkocht
  3 voor 5.00 Promotie: Promotie voorwaarden: Etos maandverband, inlegkruisjes, tampons, incontinentie en intieme hygiëne alle varianten, combineer en profiteer! M.u.v. pants, incontinentie man en grootverpakkingen.
  € 14.99
  A,
  Spaar 5 Air Miles
  Bijna uitverkocht
  € 22.69
  Mini,
  Spaar 9 Air Miles
  € 5.45
  S,
  Spaar 2 Air Miles
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

  Menstruatiecup kopen

  Ben jij nieuwsgierig naar de menstruatiecups? Bij Etos verkopen we verschillende maten menstruatiecups van verschillende merken, zoals OrganiCup, Sileu en Ferti-Lily. Een menstruatiecup kan jaren meegaan, wat je een hoop geld gaat besparen. Je hoeft dankzij de menstruatiecups namelijk geen tampons of maandverband meer te kopen. Dit is zowel goed voor je portemonnee als voor het milieu. Je kunt de cups tot wel 12 uur dragen. Ook tijdens het slapen, sporten of zwemmen.

  Hulp nodig bij het bepalen van de juiste maat menstruatiecup? Of wil je meer weten over het inbrengen, verwijderen of schoonmaken van de menstruatiecup? Je leest het in ons artikel over menstruatiecups vergelijken

  Hoe breng je de menstruatiecup in?

  Zorg dat je de menstruatiecup voor gebruik goed uitkookt en dat je je handen wast voordat je de cup gaat inbrengen. Vouw de cup in de vorm van een w, ga in een ontspannen houding zitten en breng de cup in. De cup hoeft minder hoog te zitten dan een tampon. De cup blijft onderin de vagina, net iets voorbij je schaambeen. Lees voor meer informatie ons artikel over het gebruiken van een menstruatiecup

  Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

  Menstruatiecup aanbieding

  Je betaalt natuurlijk liever niet teveel voor jouw menstruatiecup. Houd daarom onze online aanbiedingen en de Etos folder in de gaten. Zo mis je nooit meer de beste aanbiedingen.

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.