welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   8 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 23.79
   B,
   € 23.79
   Mini,
   € 6.99
   € 23.79
   A,
   € 5.45
   S,
   € 14.99
   L,
   € 14.99
   S,
   € 34.95
   medisch hulpmiddel,
   • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
   • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
   • Gratis retourneren
   • Spaar voor korting

   Menstruatiecup kopen

   Ben jij nieuwsgierig naar de menstruatiecups? Bij Etos verkopen we verschillende maten menstruatiecups van OrganiCup. Een menstruatiecup kan jaren meegaan, wat je een hoop geld gaat besparen. Je hoeft dankzij de menstruatiecups namelijk geen tampons of maandverband meer te kopen. Dit is zowel goed voor je portemonnee als voor het milieu. Je kunt de cups tot wel 12 uur dragen. Ook tijdens het slapen, sporten of zwemmen.

   Hulp nodig bij het bepalen van de juiste maat menstruatiecup? Of wil je meer weten over het inbrengen, verwijderen of schoonmaken van de menstruatiecup? Je leest het in ons artikel over menstruatiecups vergelijken

   Hoe breng je de menstruatiecup in?

   Zorg dat je de menstruatiecup voor gebruik goed uitkookt en dat je je handen wast voordat je de cup gaat inbrengen. Vouw de cup in de vorm van een w, ga in een ontspannen houding zitten en breng de cup in. De cup hoeft minder hoog te zitten dan een tampon. De cup blijft onderin de vagina, net iets voorbij je schaambeen.

   Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

   Menstruatiecup aanbieding

   Je betaalt natuurlijk liever niet teveel voor jouw menstruatiecup. Houd daarom onze online aanbiedingen en de Etos folder in de gaten. Zo mis je nooit meer de beste aanbiedingen.

   bekijk winkelmandje

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.