Antischimmel

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   Sorteer
   6 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   niet-promo badge
   € 14.99
   geneesmiddel,
   € 6.49
   geneesmiddel, crème
   € 17.39
   geneesmiddel, crème
   € 12.29
   geneesmiddel, crème
   € 16.99
   geneesmiddel, crème
   € 10.49
   geneesmiddel, crème
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Anti-schimmelcrème kopen

   Heb je last van huidschimmel, voetschimmel of vaginale schimmelinfectie? Geen zorgen. Etos heeft een ruim assortiment aan anti-schimmelcrème, anti-schimmel strooipoeder en anti-schimmel spray van diverse merken, zoals Daktarin, Etos eigen merk, Selsun en Lamisil. Als je last hebt van schimmel op je huid of nagels kun je ervoor kiezen om anti-schimmelcrème met miconazol of clotrimazol te kopen. Anti-schimmelcrèmes met miconazol (ook wel miconazolnitraat genoemd) of clotrimazol doden schimmels, gisten en bepaalde bacteriën en verminderen zo jeuk, roodheid en schilfers. Let op: dit is een geneesmiddel. Gebruik dit middel alleen als je goed geïnformeerd bent en lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Gaan je klachten niet over? Neem dan contact op met je huisarts.

   Bekijk ook ons assortiment aan anti-voetschimmel producten en producten tegen een vaginale schimmelinfectie

   Miconazol crème kopen

   Veel anti-schimmelcrèmes bevatten de werkzame stof miconazol (ook wel miconazolnitraat). Anti-schimmelcrème wordt daarom ook wel miconazol crème of miconazolnitraat crème genoemd. Miconazol doodt schimmels, gisten en bepaalde bacteriën. Smeer de miconazol schimmelcrème op de plek van de schimmels en gisten tot ongeveer 2 centimeter rondom. Klachten zoals roodheid, jeuk en schilfers worden binnen twee à zes weken minder. Blijf daarna nog ongeveer een week doorsmeren met de schimmelcrème. Gebruik je micanozol crème op of rond je tepels en geef je ook borstvoeding? Zorg er dan voor dat je je tepel (en het gebied eromheen) goed schoonmaakt met afgekoeld gekookt water voordat je borstvoeding geeft. Daarna kun je weer met een gerust hart borstvoeding geven.

   Let op: een anti-schimmelcrème met miconazol kan het rubber van condooms kapot maken, waardoor deze kunnen scheuren. 

   Clotrimazol crème kopen

   Clotrimazol crème wordt vooral gebruikt bij vaginale schimmels en is verkrijgbaar onder de naam Canesten. Je kunt clotrimazol kopen in tablet, crème of capsule vorm. Clotrimazol crème gebruik je als kuur en het is aan te raden de kuur af te maken. Ook als je klachten al vroegtijdig weg zijn. Je kunt clotrimazol crème bij ons kopen zonder recept. Voor andere huidschimmels kun je miconazol kopen. Canesten heeft ook een anti-schimmelcrème met clotrimazol voor de huid en voeten.

   Let op: een anti-schimmelcrème met clotrimazol kan het rubber van condooms kapot maken, waardoor deze kunnen scheuren. 

   Schimmelcrème huid

   Heb je last van huidschimmel? Koop dan een antischimmelcrème speciaal ontwikkeld voor schimmelinfecties van de huid. Deze schimmelcrèmes bevatten middeltjes waarmee je de huidschimmel doodt. Smeer een dun laagje schimmelcrème op de huidschimmel, tot ongeveer twee centimeter eromheen. Begin je resultaat te zien van het smeren? Houd dan vooral vol: dit is een teken dat de anti-schimmelcrème werkt! Schimmel kan op veel plekken op de huid ontstaan. Zoals bijvoorbeeld liesschimmel waarvoor je een anti-schimmelcrème in de lies kunt smeren. Bij liesschimmel ontstaan er rode plekken met schilfertjes in de lies wat erg kan jeuken. Om de jeuk te verminderen en de schimmel te behandelen, kun je anti-schimmelcrème in de lies aanbrengen. Weten wat je moet doen bij een ernstige huidschimmel en wanneer je naar de huisarts moet gaan? Je leest het in ons artikel over huidschimmel.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.