Belangrijke veiligheidswaarschuwing voor Etos Cranberry capsules en Care Cranberry capsules. Meer informatie

Antischimmel

Een schimmelinfectie kan erg vervelend zijn! Daarom heeft Etos verschillende hulpmiddelen die tegen schimmelinfecties kunnen helpen.

5 Resultaten

Filters

Filter - Antischimmel

Laat alle 5 zien
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Geneesmiddel, creme
€ 13,69
Geneesmiddel, creme
€ 8,38
Geneesmiddel,
€ 10,38
Geneesmiddel, creme
€ 6,16
Medisch hulpmiddel, creme
€ 11,52

Anti-schimmel hulpmiddel kopen

Heb je last van een schimmelinfectie van de huid? Dit kan erg vervelend zijn! Etos heeft daarom verschillende hulpmiddelen die tegen schimmelinfecties kunnen helpen. In ons assortiment vind je zalfjes en crèmes van diverse merken zoals Daktarin, Lamisil en Etos Eigen Merk. Koop bijvoorbeeld een crème die de schimmeldodende stof miconazolnitraat bevat om infecties snel en doeltreffend te behandelen. Bij Etos kun je ook Eigen Merk terbafinecrème kopen waarmee je schimmel- en gistinfecties van de huid effectief behandelt. Heb je meer informatie nodig over anti-schimmel hulpmiddelen? Kom dan vooral langs in de Etos winkel bij jou in de buurt en stel al je vragen aan onze medewerkers.

Etos anti-schimmel hulpmiddelen

Wil je jouw anti-schimmel hulpmiddelen het liefst met korting kopen? Houd dan deze pagina en de Etos folder goed in de gaten voor de beste aanbiedingen op anti-schimmel hulpmiddelen. Verlicht snel jeuk en ongemak voor de beste prijs!