50 Resultaten

Filters

Filter - Fruithapjes
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Promotie: Promotie voorwaarden: Olvarit knijpzakjes 4 pack alle varianten. OP=OP!
Van € 3,68 voor € 2,99
€ 1,65
€ 1,59
Vanaf 6 maanden,
€ 1,15
Vanaf 4 maanden,
€ 1,45
Vanaf 4 maanden,
€ 1,79
Vanaf 6 maanden,
€ 1,22
Vanaf 4 maanden,
€ 0,92
€ 1,59
Vanaf 6 maanden,
€ 1,09
Vanaf 4 maanden,
€ 1,39
Vanaf 6 maanden,
€ 1,18
€ 1,59
€ 1,09
Vanaf 1 jaar,
€ 0,99
Vanaf 6 maanden,
€ 1,25
€ 0,99
Vanaf 6 maanden,
€ 1,05

Fruithapjes kopen

Op zoek naar een gezond en verantwoord tussendoortje voor je baby? Koop dan een fruithapje bomvol vitamines bij Etos! We hebben de lekkerste smaken voor jouw kleintje, zoals aardbei, banaan en appel. Onze fruithapjes zijn gemaakt van biologisch fruit en bevatten geen toegevoegde conserveermiddelen. Alle producten zijn verpakt in handige porties en vaak ook nog hersluitbaar. Super handig voor onderweg! Bij Etos vind je fruithapjes van diverse merken, zoals Olvarit, Ella's Kitchen en Organix. Ben je op zoek naar een fruithapje voor een specifieke leeftijd? Bij Etos hebben we een breed assortiment aan gezonde tussendoortjes voor verschillende leeftijden. Kijk ook eens naar onze groentehapjes, babypap en baby snacks zodat je lekker kunt variëren tussen verschillende smaken voor jouw kindje. 

Bestel je favoriete smaak online of koop je fruithapje in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Meer weten? Lees dan eens onze artikelen over babyvoeding.

Fruithapjes aanbieding

Wil jij graag baby fruithapjes met korting kopen? Houd dan onze aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor speciale fruithapjes aanbiedingen! Zo heb jij niet alleen een gezond en lekker tussendoortje voor je kleintje maar ook nog eens een voordelig fruithapje!

 

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.