Wratten

Als je zo snel mogelijk van een wrat af wilt, dan kun je kiezen uit ons ruime assortiment met wrattenpennen en flacons met aanstipstaafjes, zodat je de wrat gemakkelijk kunt behandelen.

10 Resultaten

Filters

Filter - Wratten

Laat alle 10 zien
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Medisch hulpmiddel, stick
€ 9,05
pleister
€ 23,99
Medisch hulpmiddel,
€ 17,99
Geneesmiddel,
€ 9,20
stick
€ 22,99
druppels
€ 20,72
lotion
€ 19,95
€ 23,00

Producten tegen wratten kopen

Heb je last van wratten? Dan hoef je in principe niets te doen. Vaak verdwijnen wratten namelijk vanzelf. Je lichaam maakt afweerstoffen aan en verzet zich tegen het virus dat de wrat veroorzaakt. Als je zo snel mogelijk van een wrat af wilt, dan kun je een product tegen wratten kopen. Etos heeft een ruim assortiment met producten die wratten behandelen van diverse merken zoals Wartner, Formule-W en Excilor. In de meeste wrattenverwijderaars zit salicylzuur verwerkt. Dit zuur maakt de bovenste laag van de huid, de hoornlaag, zachter zodat de wrat loslaat. Extra handig: onze wrattenpennen en flacons met aanstipstaafjes, zodat je de wrat makkelijk kunt behandelen. Wil je meer informatie over producten tegen wratten? Kom dan langs in een Etos winkel bij jou in de buurt. We adviseren je graag over welk product het best past bij jouw situatie.

Producten tegen wratten aanbieding

Wil je producten tegen wratten in de aanbieding kopen voor de meest voordelige prijs? Houd dan onze aanbiedingen scherp in de gaten. In onze folder zetten we alle actuele aanbiedingen voor je op een rij. Bekijk de Etos folder online of in één van onze winkels. Zo blijf je altijd op de hoogte van alle lopende aanbiedingen.