Wratten

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   Sorteer
   5 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 19.99
   medisch hulpmiddel,
   Spaar 7 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   2+1gratis Promotie: Promotie voorwaarden: Heel veel A-merk wond- en voetverzorging alle varianten, combineer en profiteer! M.u.v. medicijnen, Kneipp, Lucovitaal, Neutrogena, en Hansaplast Sport. Deze actie wordt verrekend als 33.3% kassakorting.
   € 15.99
   Spaar 6 Air Miles
   € 11.79
   geneesmiddel, lotion
   2+1gratis Promotie: Promotie voorwaarden: Heel veel A-merk wond- en voetverzorging alle varianten, combineer en profiteer! M.u.v. medicijnen, Kneipp, Lucovitaal, Neutrogena, en Hansaplast Sport. Deze actie wordt verrekend als 33.3% kassakorting.
   € 23.49
   Spaar 9 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   € 12.79
   medisch hulpmiddel, stick
   Spaar 5 Air Miles
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Middelen tegen wratten kopen

   Als je zo snel mogelijk van een wrat af wilt, dan kun je een middel tegen wratten kopen. Etos heeft een ruim assortiment met producten waarmee je wratten kan behandelen van diverse merken zoals Formule-W, HeltiQ, Wortie en Excilor.

   In de meeste wrattenverwijderaars zit salicylzuur verwerkt. Dit zuur maakt de bovenste laag van de huid, de hoornlaag, zachter zodat de wrat loslaat. Extra handig: onze wrattenpennen en flacons met aanstipstaafjes, zodat je de wrat makkelijk kunt behandelen. 

   Wratten bevriezen

   Één van de effectiefste manieren om wratten te verwijderen, is een wrat bevriezen. Dit kan bij de dokter, maar gelukkig kan je met de producten van Wortie ook zelf wratten bevriezen. Wortie is geschikt om voet- maar ook handwratten te verwijderen.

   Is je wrat na 1 keer aanstippen niet weg? Dan kan je het beeste na 2 weken nog een keer proberen. Behandel de wrat niet vaker dan 3 keer met Wortie.

   Steelwratjes verwijderen

   Naast het bevriezen van wratten, bestaat er ook een middel speciaal voor het bevriezen van steelwratjes. HeltiQ steelwratjes bevriest het steelwratje door middel van cryotherapie (bevriezing). Na 2 weken zie je al resultaat!

   Niet zeker of je een steelwratje of gewone wrat hebt? Check dan of het wratje glad of ongelijkmatig is. Een steelwratje is vaak zacht en steekt meer uit, het kan ook een langwerpig uitstulpsel zijn. Gewone wratten zijn vaak groter en ruwer aan het oppervlak.

   Wrattenpen

   In ons assortiment hebben we ook een wrattenpen waarmee wratjes verwijderd kunnen worden. Deze pen werkt met een speciale blauwkleurige gel die het TCA-Active ingrediënt bevat, waarmee de huid gaat vervellen. Deze methode is vergelijkbaar met wrattentinctuur. 

   Als de wrat na 1 keer gebruik nog niet weg is, wacht dan 4 dagen voordat je de wrat weer behandelt. Doe dit maximaal 4 keer. Als de wrat na 4 keer behandelen niet weg is, neem dan contact op met je huisarts. 

   Wrattentinctuur

   Een wrattentinctuur bevat vaak salicylzuur waarmee je het bovenste laagje van de huid afbreekt. Hierdoor vervelt de huid en vervelt het wratvirus daarin mee. Met wrattentinctuur stip je de wrat aan en laat je een dun laagje achter met de werkzame stof. Je mag wrattentinctuur iedere dag gebruiken totdat de wrat weg is. Wacht enkele dagen met aanstippen als de wrat pijn gaat doen. In sommige gevallen duur het weken tot maanden voordat de wrat weg is, volhouden dus!

   Wrattentinctuur is ook geschikt voor likdoorns.

   Middelen tegen wratten in de aanbieding

   Koop je middelen tegen wratten, zoals een wrattenpen of wrattentinctuur het liefste voor de beste prijs? Houd dan de Etos-folder en onze online acties in de gaten. Daar vind je regelmatig de beste aanbiedingen op middelen tegen wratten.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtsbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.