8 Resultaten

Filters

Filter - Voetwratten
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

€ 24,15
Medisch hulpmiddel, stick
€ 9,49
Geneesmiddel,
€ 9,75
€ 8,99
€ 19,29
€ 5,99
stick
€ 22,99
spray
€ 22,95

Voetwrat hulpmiddelen kopen

Onbehandelde wratten op je voet kunnen pijnlijk zijn. Gelukkig kun je deze wratten behandelen met hulpmiddelen van bijvoorbeeld Wortie, Endwarts of Excilor. Deze producten pakken de wrat vanuit de wortels aan. Koop bijvoorbeeld een hulpmiddel waarmee je de wrat bevriest, of een vloeistof die mierenzuur bevat waarmee de wrat tot in de kern wordt behandeld. Ben jij op zoek naar een hulpmiddel waarmee je voetwratten kunt verwijderen en wil je weten welk middel het beste past bij jouw klachten? Breng dan een bezoek aan de Etos winkel bij jou in de buurt en koop direct een hulpmiddel tegen voetwratten of vraag onze medewerkers om advies. Wat je vraag ook is, we helpen je graag. 

Voetwrat hulpmiddel aanbieding

Wil jij producten kopen wanneer ze tijdelijk in prijs verlaagd zijn? Bekijk dan regelmatig deze pagina en de Etos folder voor speciale aanbiedingen op voetwrat hulpmiddelen. Zo profiteer jij van de scherpste prijzen!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.