Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   Sorteer
   3 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 20.59
   geneesmiddel, tablet
   € 15.99
   geneesmiddel, tablet
   € 13.99
   geneesmiddel, tablet
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Spaar voor korting met Etos Extra

   Morning-afterpil kopen 

   Bij Etos koop je de morning-afterpil gemakkelijk en snel online of in de winkel. Heb je onveilige seks gehad, is het condoom gescheurd of ben je per ongeluk de pil vergeten? Dan kan de morning-afterpil in sommige gevallen voorkomen dat je zwanger wordt. Weten of het in jouw geval nodig is om de morning-afterpil te slikken? Vraag een van onze winkelmedewerkers dan om discreet advies.  

   Let op: de morning-afterpil is alleen voor noodgevallen. Wil je voortaan veiligere seks hebben? Gooi dan meteen een pak condooms in je winkelmandje. Deze beschermen je niet alleen tegen zwangerschap, maar ook tegen soa’s. Lees hier hoe je veelvoorkomende symptomen van soa’s kan herkennen. 

   De juiste morning-afterpil voor jou 

   Het veiligste is om de morning-afterpil zo snel mogelijk te slikken nadat je onveilige seks hebt gehad of de pil bent vergeten. De morning-afterpil kan echter nog een paar dagen daarna bescherming bieden tegen zwangerschap. Lees hier welk product je moet kopen afhankelijk van hoe lang het geleden is dat je risico hebt gelopen.  

   Werkzaam binnen 3 dagen 

   De Norlevo-morning-afterpil kan tot 3 dagen nadat je onveilige seks hebt gehad bescherming bieden tegen zwangerschap. Je kan hem echter het beste binnen 12 uur slikken. Deze morning-afterpil bevat de werkzame stof levonorgestrel. Let op: de Norlevo-pil werkt niet op de 2 dagen voor je ovulatie. Dit zijn de dagen waarop je het meest vruchtbaar bent. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. 

   Werkzaam binnen 5 dagen 

   De morning-afterpillen van EllaOne en Healthypharm kunnen tot 5 dagen nadat je onbeschermde seks hebt gehad bescherming bieden tegen zwangerschap. Je kunt ze echter het beste binnen 24 uur slikken. De EllaOne-pil werkt ook op de 2 dagen voor je ovulatie, de Healthypharm-pil niet. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. 

   Hoe werkt de morning-afterpil? 

   Als je niet zwanger wilt worden, moet je zorgen dat je eicel niet bevrucht wordt door een zaadcel. Als je onbeschermde seks hebt gehad, kan er sperma in je vagina terecht zijn gekomen. Hierdoor kan je zwanger worden. De morning-afterpil zorgt ervoor dat je ovulatie wordt uitgesteld, waardoor er geen eicel vrijkomt. Dit verkleint de kans op zwangerschap.   

   De morning-afterpil is minder veilig dan bijvoorbeeld de anticonceptiepil. Wanneer je net een eisprong hebt gehad, kan het namelijk zijn dat de morning-afterpil niet goed werkt. Gebruik de morning-afterpil daarom ook nooit als voorbehoedsmiddel. Slik het alleen als je in zeldzame gevallen onveilige seks hebt gehad of de pil bent vergeten. De morning-afterpil werkt ook niet als je al zwanger bent.   

   Meer weten? Lees verder in ons adviesartikel over de morning-afterpil

   Bestel de morning-afterpil online bij Etos 

   Koop jij de morning-afterpil liever niet in de winkel? Bestel deze dan gemakkelijk en snel op Etos.nl. Zo wordt er binnen een paar dagen een discreet pakketje bij je thuis bezorgd. 

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder. 

    

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.