2 Resultaten

Filters

Filter - Morning-afterpil
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Geneesmiddel, tablet
€ 16,39
tablet
€ 21,59

Morning-afterpil kopen

Heb je onveilige seks gehad? Of ben je per ongeluk je pil vergeten? Koop dan de morning-afterpil bij Etos. Dit is een ‘noodpil’ die, zoals het woord al zegt, alleen in noodsituaties moet worden gebruikt. Gebruik een morning-afterpil niet als voorbehoedsmiddel. De morning-afterpil is namelijk minder betrouwbaar dan bijvoorbeeld de anticonceptiepil. Heb je een vraag over het gebruik van de morning-afterpil? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel en vraag één van onze medewerkers om informatie.

EllaOne

De EllaOne morning-afterpil bevat ulipristal. Neem de EllaOne morning-afterpil binnen 24 uur in, maar in elk geval binnen 120 uur (vijf dagen). Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Norlevo

De Norlevo morning-afterpil bevat levonorgestrel. Neem de Norlevo morning-afterpil binnen 12 uur in, maar in elk geval binnen 72 uur (drie dagen). Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Morning-afterpil Etos

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heb jij de morning-afterpil nodig? Koop je morning-afterpil dan bij Etos. Vraag je je af welke morning-afterpil jij het beste kunt gebruiken? Vraag dit vooral aan één van onze medewerkers in de winkel.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.