Morning-afterpil

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Filter - Morning-afterpil

   Sorteren

   Sorteer
   3 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 21.49
   geneesmiddel, tablet
   € 14.99
   geneesmiddel,
   € 16.99
   geneesmiddel, tablet
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Morning-afterpil kopen

   Heb je onveilige seks gehad, is het condoom gescheurd of ben je per ongeluk de pil vergeten? In zulke situaties kan de morning-afterpil je helpen om een ongewenste zwangerschap te voorkomen. Bij Etos begrijpen we dat dit soort momenten vragen en zorgen met zich meebrengen. Daarom kan je bij ons de morning-afterpil gemakkelijk en snel online of in onze winkels te kopen.

   Wanneer kan je de morning-afterpil gebruiken?

   De morning-afterpil is bedoeld voor noodgevallen. Zoals wanneer andere anticonceptiemethoden hebben gefaald. In zo’n geval kan je de morning-afterpil nemen. Die verkleint de kans op een zwangerschap aanzienlijk.

   Let op: een morning-afterpil is dus echt een noodmiddel en geen vorm van reguliere anticonceptie. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Om jezelf effectief te beschermen tegen zowel zwangerschap als seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s), kan je veilig vrijen met condooms.

   Meer lezen over welke vormen van anticonceptie er allemaal zijn? Dat zijn er best veel! Lees hier alles over anticonceptiemethoden.

   Hoe werkt de morning-afterpil?

   De morning-afterpil zorgt ervoor dat je ovulatie (eisprong) wordt uitgesteld, waardoor er geen eicel vrijkomt. Dit verkleint de kans op zwangerschap.

   Maar de morning-afterpil is minder betrouwbaar dan andere anticonceptiemiddelen. Gebruik hem daarom alleen als nood- en niet als voorbehoedsmiddel. Daarnaast werkt de morning-afterpil niet als je al zwanger bent.

   Wil je meer lezen over de werking en het gebruik? Lees verder in ons adviesartikel over de morning-afterpil.

   Wist je dat je tot 5 dagen na de onbeschermde seks ook een spiraaltje kan laten plaatsen om niet zwanger te worden? Lees hier meer over dit morning-afterspiraaltje.

   Welke morning-afterpil kan je het beste kiezen?

   Hoe effectief een morning-afterpil werkt tegen zwangerschap, hangt af van hoe snel je deze inneemt na de onveilige seks. Bij Etos bieden we verschillende opties, elk met een ander tijdsbestek voor bescherming. Hieronder vertellen we je meer, zodat je de juiste keuze kan maken.

   Norlevo: tot 3 dagen na onveilige seks

   De Norlevo-morning-afterpil is een populaire keuze en kan tot 3 dagen na onbeschermde seks bescherming bieden tegen zwangerschap. Je kan hem echter het beste binnen 12 uur slikken. Deze morning-afterpil bevat de werkzame stof levonorgestrel. Let op: de Norlevo-pil werkt niet op de 2 dagen voor je ovulatie. Dit zijn de dagen waarop je het meest vruchtbaar bent. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

   EllaOne en Healthypharm: tot 5 dagen na onveilige seks

   De morning-afterpillen EllaOne en Healthypharm kunnen tot 5 dagen na onbeschermde seks helpen tegen zwangerschap. Je kan ze echter het beste binnen 24 uur slikken. De EllaOne-pil werkt ook op de 2 dagen voor je ovulatie, de Healthypharm-pil niet. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

   Was de seks meer dan 5 dagen geleden? Dan moet je je volgende menstruatie afwachten en dan eventueel een zwangerschapstest doen. Bekijk hier ons assortiment aan zwangerschapstesten en, mocht je dat handig vinden, aan ovulatietesten.

   Wil je nog meer informatie? Hier lees je hoe een zwangerschapstest in zijn werk gaat, en hier lees je meer over de eerste symptomen van zwangerschap.

   Morning-afterpil eenvoudig bestellen bij Etos

   Bij Etos begrijpen we dat privacy belangrijk is. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om de morning-afterpil eenvoudig online te bestellen. Het pakketje wordt discreet zo snel mogelijk bij jou thuisbezorgd.

   Let echter op dat een morning-afterpil betrouwbaarder is als je hem zo snel mogelijk inneemt na de onbeschermde seks. Je kan daarom ook altijd langskomen bij een van onze winkels. Daar kan je rekenen op onze professionele en discrete ondersteuning.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de e dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.