ga terug naar Gezondheid

Morning after pil

welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   filter - Morning after pil
   filter - Prijs
   3 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 16.39
   geneesmiddel, tablet
   € 21.59
   tablet
   € 12.99
   medisch hulpmiddel, tablet

   Morning-afterpil kopen

   Heb je onveilige seks gehad? Of ben je per ongeluk je pil vergeten? Koop dan de morning-afterpil bij Etos. Dit is een ‘noodpil’ die, zoals het woord al zegt, alleen in noodsituaties moet worden gebruikt. Bij Etos vind je morning-afterpillen van twee verschillende merken: Norlevo en EllaOne. Hieronder lees je wat het verschil is tussen de EllaOne en Norlevo morning-afterpil.

   Let op: gebruik de morning-afterpil niet als voorbehoedsmiddel. De morning-afterpil is namelijk minder betrouwbaar dan bijvoorbeeld de anticonceptiepil. De morning-afterpil werkt niet wanneer je ovulatie al heeft plaatsgevonden of als je al zwanger bent. Twijfel je of je zwanger bent? Doe dan een zwangerschapstest.

   Hoe werkt de morning-afterpil?

   Wil jij de morning-afterpil kopen? Dan is het belangrijk dat je ook weet hoe deze precies werkt. Om een zwangerschap te voorkomen is het van belang dat je eicel niet bevrucht wordt door een sperma cel. De morning-afterpil zorgt ervoor dat je ovulatie wordt uitgesteld. Hierdoor komt er geen eicel vrij en kan deze dus ook niet bevrucht raken. Let op: wanneer je net een eisprong hebt gehad, kan het zijn dat de morning-afterpil niet goed werkt. Gebruik de morning-afterpil daarom nooit als voorbehoedsmiddel. 

   Welke morning-afterpil heb jij nodig?

   Bij Etos vind je de morning-afterpil van twee verschillende merken: Norlevo en EllaOne. Wil jij een morning-afterpil kopen, maar weet je niet wat het verschil is tussen deze varianten? Beide pillen bevatten een andere werkzame stof en kun je tot verschillende tijdstippen na de onbeschermde seks gebruiken. Lees hieronder daarom goed welke morning after pil jij nodig hebt.

   Norlevo morning-afterpil

   Wil jij een morning-afterpil kopen en ben je op zoek naar de Norlevo variant? De Norlevo morning-afterpil bevat de werkzame stof levonorgestrel. Neem de Norlevo morning-afterpil zo snel mogelijk in: het liefst binnen 12 uur, maar in elk geval binnen 72 uur (drie dagen). Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Let op: de Norlevo pil werkt niet op de twee dagen voor je ovulatie (dit zijn de dagen waarop je het meest vruchtbaar bent). Is de onveilige seks al langer dan 72 uur geleden (maar nog niet langer dan 120 uur geleden) of zit je in de twee dagen voor je ovulatie? Kies dan voor de EllaOne pil.

   EllaOne morning-afterpil

   De EllaOne morning-afterpil bevat ulipristal. Neem de EllaOne morning-afterpil zo snel mogelijk in: het liefst binnen 24 uur, maar in elk geval binnen 120 uur (vijf dagen) na de onbeschermde seks. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. De EllaOne pil werkt óók op de twee dagen voor je ovulatie. Zit je dus in de twee dagen voor je ovulatie of is het al meer dan 72 uur geleden dat je onveilige seks hebt gehad? Kies dan voor de EllaOne pil.

   Morning-afterpil Etos

   Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heb jij de morning-afterpil nodig? Koop deze dan bij Etos. Bij ons bestel je de morning-afterpil gemakkelijk en snel online. Wil je de morning-afterpil zo snel mogelijk in handen hebben? Bezoek dan de Etos-winkel bij jou in de buurt: ook daar kun je dit product kopen. Heb je de morning-afterpil in huis gehaald? Zorg dan altijd dat je de bijsluiter leest en de pil op tijd inneemt. Houd het product altijd buiten het bereik en zicht van kinderen.

   Heb je een vraag over het gebruik of de werking van de morning-afterpil? Of wil je meer weten over de verschillen tussen de EllaOne en Norlevo morning-afterpil? Lees dan ons artikel over de morning-afterpil of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel en vraag één van onze medewerkers om informatie. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

   bekijk winkelmandje

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.