6 Resultaten

Filters

Filter - Kalknagels
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Medisch hulpmiddel, lotion
€ 13,65
€ 16,95
€ 24,95
Medisch hulpmiddel,
€ 19,99
Medisch hulpmiddel, stick
€ 13,65
Medisch hulpmiddel,
€ 31,99

Kalknagel hulpmiddelen kopen

Een kalknagel heeft grappig genoeg niets met kalk te maken: het is een schimmelinfectie waardoor je nagels er kalkachtig uit zien. Heb jij last van kalknagels? En wil je daar iets tegen doen? Dan zit je goed bij Etos! Bij ons kun je diverse hulpmiddelen kopen waarmee je je kalknagels kunt behandelen. In ons assortiment vind je dat soort middelen onder andere in vloeibare vorm uit een potje, in pen-vorm of als complete behandelset. Wil je ook direct het uiterlijk verbeteren van een kalknagel? Koop dan een kalknagel hulpmiddel dat je aanbrengt als nagellak en waarmee je nagels er sneller beter uitzien. Wil je graag advies over het kalknagel hulpmiddel dat het beste past bij jouw behoefte of heb je een andere vraag? Bezoek dan de dichtstbijzijnde Etos winkel en stel je vraag aan een van onze winkelmedewerkers.

Etos kalknagel hulpmiddelen

Wist je dat je bij ons ook een kalknagel hulpmiddel kunt kopen van Etos Eigen Merk? Andere merken waar je voor kunt kiezen, zijn Mycosan, Nailner Repair of Excilor. Met een van onze producten ben jij snel weer van die vervelende kalknagels af.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.