Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   10 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 13.65
   medisch hulpmiddel, lotion
   € 32.65
   medisch hulpmiddel,
   € 16.95
   € 19.99
   medisch hulpmiddel,
   € 29.95
   € 13.65
   medisch hulpmiddel, stick
   € 7.99
   € 30.89
   lotion
   € 24.95
   € 24.95
   • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
   • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
   • Gratis retourneren
   • Spaar voor korting

   Kalknagelmiddelen kopen

   Een kalknagel heeft grappig genoeg niets met kalk te maken: het is een schimmelinfectie waardoor je nagels er kalkachtig uit zien. Heb jij last van kalknagels? En wil je daar iets tegen doen? Dan zit je goed bij Etos! Bij ons kun je diverse hulpmiddelen kopen waarmee je je kalknagels zelf kunt behandelen.

   Kalknagels zelf behandelen met een kalknagelpen, -pleister of –lak

   In ons assortiment vind je verschillende anti-kalknagelmiddelen voor zowel vinger- als teennagels. Er zijn middelen in vloeibare vorm uit een potje, maar ook kalknagelpens en complete behandelsets. Voor een makkelijke en gerichte behandeling kun je daarnaast kalknagelpleisters kopen. Wil je ook direct het uiterlijk verbeteren van een kalknagel? Koop dan een kalknagelmiddel dat je aanbrengt als nagellak en waarmee je nagels er sneller beter uitzien. Wist je dat de stof ureum ook goed werkt tegen kalknagels? In ons artikel over ureum lees je waarom!

   Etos kalknagelmiddelen

   Wist je dat je bij ons ook een anti-kalknagelmiddel kunt kopen van het eigen Etos-merk? Andere merken waar je voor kunt kiezen zijn Nailner of Excilor. Met een van onze producten ben jij snel weer van die vervelende kalknagels af.

   We helpen je graag met advies over het anti-schimmelnagelproduct dat het beste past bij jouw behoefte. Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.