Oog make-up

Zet je ogen in de spotlight met onze tips en tricks voor oog make-up! Of je nu gaat voor een subtiele, dagelijkse look met zacht gedefinieerde wenkbrauwen of juist voor een dramatische smokey eye, met dit palet aan merken creëer jij de perfecte oogopslag!

Oog make-up lijst

Aanbevolen producten

1 stuk,
€ 4,99
1 stuk,
€ 1,59
1 stuk,
€ 2,99
1 stuk,
€ 3,99
1 stuk,
€ 0,99
1 stuk,
€ 3,99
1 stuk,
€ 3,99
1 stuk,
€ 7,99

Oog make-up

Je ogen vormen het belangrijkste aandachtspunt in je gezicht. Een dun laagje oog make-up doet dan ook wonderen voor je expressie. Zet je wimpers aan met mascara en geef je wenkbrauwen meer definitie met een goed potlood. Wil je je ogen er nog meer uit laten springen? Geef ze dan meer diepte met een kleurtje uit een oogschaduwpalet. Leg hiervoor eerst een goede basis met een primer om ervoor te zorgen dat je make-up niet uitloopt gedurende de dag. Contour daarna je arcadeboog met de oogschaduw en let hierbij goed op de vorm van je ogen. Maak het geheel af met zwarte mascara voor extra impact! Nog meer volume creëren? Kies dan voor een product uit onze collectie nepwimpers.

Benieuwd welke kleuren passen bij jouw huidtype en oogkleur? Bekijk dan de tips van onze beauty experts voor kleuradvies en handige tutorials voor het aanbrengen van oog make-up!