Gezichts make-up

Met de gezichts make-up van Etos heb jij alles wat je nodig hebt voor een stralend gezicht! Hier vind je diverse merken van de hoogste kwaliteit in uiteenlopende kleuren. Allemaal geschikt voor het creëren van een prachtige huid. Bekijk ook de laatste tips van onze beauty experts en de nieuwste trends op het gebied van gezichts make-up!
alternative text

Gezichts make-up lijst

Gezichts make-up

Benieuwd welk type foundation het beste bij jouw huid past? Of op zoek naar een lichte, dagelijkse verzorging met een tintje? Een goede foundation vormt letterlijk de basis van je make-up. Het is dus belangrijk om deze met zorg uit te kiezen. Onzeker over de juiste kleur? Test de foundation dan niet op je pols maar in je hals of op de kaaklijn. Wij helpen je met kleuradvies en de volgende stap richting een stralende huid! Maak je look compleet met een goede finish. Breng wat contouren terug in je gezicht met blush of bronzer op je jukbeenderen en poeder je gezicht af om glimmen te voorkomen. Voor een extra stralend resultaat gebruik je een highlighter om wat glans aan te brengen op je jukbeenderen, neusbrug en net onder je wenkbrauwen.

Iedere huid is uniek. Begin daarom voor de perfecte gezichts make-up bij de basis. Neem eerst de tijd om je huid te reinigen en jouw huidtype te beoordelen. Bekijk de diverse soorten gezichts make-up voor verschillende huidtypen en lees onze adviezen en tips voor de beste keuze voor jou!

  • 500+ winkels, altijd in de buurt
  • Al 7X de beste drogist van Nederland
  • Gratis bezorging vanaf €30,-
  • Gratis retourneren
  • Spaar voor gratis producten