ga terug naar Beauty

Eau de cologne

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  Sorteren

  Sorteer
  6 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 18.95
  spray
  € 9.99
  spray
  € 18.95
  spray
  € 18.95
  spray
  € 10.95
  spray
  van € 15.45 voor € 12.00
  spray
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Spaar voor korting met Etos Extra

  Eau de cologne voor dames kopen

  Eau de cologne betekent letterlijk 'Keuls water' en is vernoemd naar de Duitse stad Keulen. Eau de cologne bevat een lager percentage geurbestanddelen dan eau de toilette en eau de parfum. Daarom ruikt een eau de cologne minder zwaar en blijft de geur van eau de cologne minder lang hangen. De meest bekende eau de cologne is de eau de cologne van het merk 4711. Wist je dat de naam 4711 refereert naar het huisnummer van het pand in Keulen waar de eau de cologne al vanaf 1794 wordt geproduceerd?

  Cologne parfum

  Etos heeft een ruim assortiment aan eau de cologne voor heren én dames. Altijd en overal eau de cologne bij de hand? Koop dan eau de cologne doekjes. Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel waar onze medewerkers voor je klaarstaan.

  Eau de cologne aanbieding

  Etos is niet alleen de beste drogist, maar heeft ook de beste aanbiedingen. Houd daarom onze online aanbiedingen of de Etos folder goed in de gaten voor de beste eau de cologne aanbiedingen.

  Wil je liever een persoonlijk geuradvies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.