Artikel opslaan

Actievoorwaarden Hotelactie

Algemeen

 1. Deze actievoorwaarden (hierna: ‘Actievoorwaarden’) zijn van toepassing op de Hotelactie (hierna: de ‘Actie’), die georganiseerd wordt door HotelMoment B.V. gevestigd te (3435 SB) Nieuwegein aan de Buizerdlaan 2 (hierna: ‘HotelMoment).
 2. Deelname aan de Actie staat open voor deelnemers die minimaal 18 jaar zijn (hierna: de ‘Deelnemer’).
 3. Door deel te nemen aan de Actie verklaart de Deelnemer te hebben kennisgenomen van en in te stemmen met deze Actievoorwaarden.

Duur Actie

 1. De verkoop van de e-tickets met een unieke e-ticketcode (hierna: het ‘E-ticket’) start op 27 januari 2020 tot 23 februari 2020, 24 augustus 2020 tot 20 september 2020 en 14 december 2020 tot 30 januari 2021 (hierna: de ‘Actieperiode’).
 2. Het E-ticket is geldig voor reserveringen gedurende de periode:
  1. Heb je je voucher gekocht bij Etos tussen 30 juli 2021 en 29 augustus 2021? Dan is de uiterlijke verzilverdatum 30 april 2022.
  2. Heb je je voucher gekocht bij Etos tussen 11 oktober 2021 en 7 november 2021? Dan is de uiterlijke verzilverdatum 30 april 2022.
  3. Heb je je voucher gekocht bij Etos tussen 6 juni 2022 en 3 juli 2022? Dan is de uiterlijke verzilverdatum 28 februari 2023.
  4. Heb je je voucher gekocht bij Etos tussen 7 november 2022 en 29 januari 2023? Dan is de uiterlijke verzilverdatum 31 mei 2023.

  De Actie

  1. Deelnemers kunnen gedurende de Actieperiode via www.etos.nl/hotelmoment een E-ticket kopen en dit E-ticket geeft recht op één hotelovernachting voor twee personen op basis van een standaard tweepersoonskamer.
  2. Per reservering wordt eenmalig €7,50 reserveringskosten in rekening gebracht.
  3. Het E-ticket is geldig in één van de deelnemende hotels.
  4. Kijk voor de deelnemende hotels op www.hotelmomentactie.nl/etos.
  5. Speciaal voor deze actie is er per hotel een deel van het totaal aantal kamers beschikbaar gesteld.
  6. De beschikbaarheid van de hotels is te raadplegen door het inloggen met de unieke e-ticketcode.
  7. Er kan geen garantie worden afgegeven voor een specifieke dag en hotelcombinatie.
  8. Reserveren kan maximaal 4 kalenderweken voor aankomst.
  9. Het E-ticket met daarop de unieke e-ticketcode is het betaalbewijs en dient verzilverd te worden www.hotelmomentactie.nl/etos om een hotelovernachting voor twee personen te kunnen reserveren.
  10. Het is niet mogelijk om rechtstreeks bij een hotel naar keuze een reservering te maken.
  11. De prijs per persoon is op basis van twee personen. De verkoopprijs van het E-ticket bedraagt €25,98 (inclusief 9% btw).
  12. Het E-ticket is exclusief tax and handling fee (per persoon per nacht, varieert per hotel) en dient in het hotel te worden voldaan.
  13. Voor het verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht is een toeslag van €5 per persoon per nacht van toepassing.
  14. Bij aankomst in het hotel dient het E-ticket te worden overhandigd (print van het E-ticket)
  15. De unieke e-ticketcode op het E-ticket mag niet worden dubbelgevouwen en/of worden beschadigd, hierdoor kan de e-ticketcode onleesbaar worden.
  16. Het E-ticket is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
  17. Voor deze actie geldt op=op.
  18. Het E-ticket is niet inwisselbaar voor geld of anderszins en wordt onder geen enkele voorwaarde retour genomen.
  19. Het is niet mogelijk om de reservering te annuleren of te wijzigen nadat deze is gemaakt via www.hotelmomentactie.nl/etos. In geval van no-show of annulering van de gemaakte reservering verliest het E-ticket zijn waarde.
  20. De Deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het tijdige verzilveren van het E-ticket binnen de daarvoor gestelde termijn. Het aankoopbedrag van het E-ticket wordt niet geretourneerd bij het verlopen van de termijn.

  Aansprakelijkheid

  1. HotelMoment is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van het E-ticket.
  2. HotelMoment is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met deelname aan de Actie.

  Ongeoorloofd gebruik

  1. Het E-ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
  2. HotelMoment is gerechtigd een Deelnemer van de Actie uit te sluiten wanneer het vermoeden bestaat dat de Deelnemer niet conform deze Actievoorwaarden handelt dan wel zich anderszins op frauduleuze wijze toegang heeft proberen te verschaffen tot deze Actie.

  Overig

  1. De Actievoorwaarden staan vermeld op www.hotelmomentactie.nl/etos  
  2. HotelMoment behoudt zich het recht om de Actievoorwaarden eenzijdig te wijzigen of de Actie te beëindigen. In geval van wijziging of beëindiging zal hiervan mededeling worden gedaan op www.hotelmomentactie.nl/etos.
  3. Voor vragen over de Actie kan contact opgenomen worden via 0347 750 438 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur of door een e-mail te sturen naar info@hotelmoment.nl  

Wegens een technische storing zijn sommige pakketten helaas vertraagd. Onze excuses voor het ongemak

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.