Hoe werkt het verzilveren van mijn e-voucher?

Je krijgt na aankoop van je E-voucher, je tickets gemaild óf een code die je nog moet verzilveren. Kijk goed naar de voorwaarden van de actie, waar online en tot wanneer je je voucher kan verzilveren voor een toegangskaartje. Een voucher alleen geeft je géén toegang tot het uitje. Bekijk de voorwaarden van de huidige en verlopen vouchers bij de bovenstaande vouchers.

Op onze website koop je of direct een ticket of een voucher. Ook nu is het dus belangrijk dat je kijkt hoe je je uitje koopt.

  • Is het een ticket waarbij je niet hoeft te reserveren, dan kies je het aantal kaartjes dat je wilt hebben, reken je je winkelmandje af en krijg je van ons 2 e-mails. 1 met je bevestiging en 1 met je tickets in de bijlage. Betalen doe je via iDeal met een Nederlandse IBAN.
  • Is reserveren nodig voor het uitje, dan koop je online een voucher en krijg je via de e-mail een vouchercode.

Let op: e-vouchers/e-tickets kunnen niet worden geretourneerd als de verzegeling is verbroken, of als deze alleen in een bepaalde periode te verzilveren zijn.

 

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.