Colgate

Elvive Dream Lenghts

Je haar krijgt veel te verduren: weer, wind, de föhn en de stijl- of krultang. Het wordt er pluizig, statisch en zwakker van. Ontdek het geheim voor het lange haar van je dromen, met de dream lengths producten van Elvive!

Shop

Red je lange lokken en ga gespleten haarpunten tegen

Een glanzende bos haar die danst over je schouders: een echte eyecatcher en een uiting van vrouwelijkheid. Je haar kan wel wat hulp gebruiken bij het bereiken van die extra centimeters.

Dromen worden werkelijkheid met Elvive Dream Lengths, een ode aan lang haar! De nieuwe L’Oréal Paris Elvive Dream Lengths, een herstellende formule met plantaardige keratine, vitamines en castor olie is speciaal ontwikkeld voor lang, beschadigd haar.

De Dream Lengths No Haircut Cream is de laatste ontwikkeling van L’Oréal Paris voor jouw lange haar en gaat gespleten haarpunten tegen en voorkomt haarbreuk. Hoe te gebruiken? Breng de Dream Lengths No Haircut Cream aan op de lengtes en in de punten van nat of droog haar. Deze leave-in crème vermindert gespleten haarpunten zodat je je bezoek aan de kapper nog even uit kunt stellen.

De Dream Lengths No Haircut Cream verbetert en versterkt de haarlengtes, voegt glans toe en beschermt je lange haar tegen haarbreuk. En biedt hittebescherming tot wel 180°C tijdens het föhnen of stijlen met een stijltang.

Om jouw lange haar nog beter te beschermen gebruik dan deze tips:

Tip #1: Als je haar er dof uit ziet, spoel het 1 minuut uit met koud water. Het zal je haar laten stralen!

Tip #2: Borstel je haar niet als het nat is. Je haar is altijd kwetsbaarder als je net uit de douche komt.

Tip #3: Breng conditioner aan vanaf je oorhoogte tot je haarpunten, zo maak je de wortels niet vet.

Elvive Dream Lenghts

Red je lange lokken en ga gespleten haarpunten tegen!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.