Colgate

Garnier Micellair Water

Geef jouw huid een frisse start van 2021 met Micellair Reinigingswater van Garnier. Reinigt je gezicht, verwijdert make-up en verzacht jouw huid.

Shop

Garnier Micellair Water is de gemakkelijkste manier om in één handeling het gezicht, de ogen en lippen te reinigen, make-up te verwijderen en te verzachten, zonder af te spoelen. Micellen trekken onzuiverheden aan als een magneet en verwijderen het van de huid zonder te wrijven. Deze geurloze formule reinigt zonder de huid uit te drogen. Breng aan op het gezicht, ogen en lippen met een wattenschijfje. Geschikt voor elk huidtype, zelfs een gevoelige huid. Het product reinigt en verzacht de huid en verwijdert make-up in een handomdraai. Geschikt voor de gevoelige huid door 0% Alcohol.

Hoe werkt het?

Garnier Micellair reinigingswater is een oplossing met een zachte, geurloze formule en is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de meest gevoelige huid. Het micellair water is verrijkt met micellen die afkomstig zijn uit de farmacie. Het zijn reinigende deeltjes die als een magneet onzuiverheden, make-up en talg op de huid aantrekken en zo van de huid verwijderen, zonder te wrijven.

De volgende resultaten worden behaald in één handeling zonder af te spoelen:

  • Reinigt de huid
  • Verwijdert make-up
  • Verzacht de huid
Gebruik Garnier Micellair Water op de volgende manier:
  1. Voorbereiding: breng twee wattenschijfjes met Micellair Reinigingswater aan op je ogen.
  2. Verwijder oog make-up: verwijder je make-up door van onder naar boven over je wimpers te bewegen.
  3. Reinig de ogen: haal de wattenschijfjes richting de buitenste ooghoeken. Herhaal dit totdat je oogleden en wimpers perfect gereinigd zijn.
  4. Reinig de gezichtshuid: haal het wattenschijfje met Micellair Reinigingswater over je gehele gezicht. Begin aan de buitenkant rondom je gezicht, ga dan richting de wangen, het voorhoofd en eindig met de hals!
  5. Maak de juiste beweging: van de hals, naar de bovenkant van het gezicht, en vervolgens van de neus richting de oren. Gebruik iets meer druk op de T-zone: voorhoofd, neus en kin.

Garnier Micellair Water

Met welke Micellair Water maak jij een frisse start?

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.