Membrasin

Membrasin

Membrasin Capsules helpt op natuurlijke wijze bij droge slijmvliezen en droge huid. Membrasin® bevat het unieke, zuivere en gestandaardiseerde duindoornbesolie-extract SBA24®, waarvoor alleen de hoogste kwaliteit duindoornbessen worden geselecteerd. De olie zit vol gezonde stoffen zoals onverzadigde vetzuren omega 3, 6, 9 en omega 7, vitamine A en vitamine E.

shop nu

Last van droogheid?

Ons lichaam wordt beschermd door de huid en slijmvliezen (deze bevinden zich onder andere in de mond en de vagina). Een droge huid, droge mond of droge vagina. Het heeft allerlei oorzaken, maar een belangrijke is de overgang of menopauze. Hormonale veranderingen die hiermee gepaard gaan, beginnen soms al rond ons 40ste. Vervelend, want droogte leidt tot onder andere trekkerigheid en een branderig gevoel.

Membrasin helpt op natuurlijke wijze bij droge slijmvliezen en droge huid

Membrasin bevat de pure olie uit het vruchtvlees en de pit van de duindoornbes. Als een van de weinige vruchten in het plantenrijk is duindoornbes degene die van nature omega 7-vetzuren bevat. Membrasin bevat het unieke, zuivere en gestandaardiseerde duindoornbesolie-extract SBA24®, waarvoor alleen de hoogste kwaliteit duindoornbessen worden geselecteerd.


  • Bevat natuurlijke antioxidanten
  • Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen
  • Suikervrij
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

*Vitamine A draagt bij tot het instandhouden van normale slijmvliezen

**Duindoornbesolie, gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie​

Shop Membrasin

Membrasin Capsules helpt op natuurlijke wijze bij droge slijmvliezen en droge huid.

€ 26.99
capsule
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.