Sally Hansen Perfect Manicure

Breng de nagelsalon in huis met Sally Hansen’s nieuwe Perfect Manicure Press-on nails. De nagelstickers zijn verkrijgbaar in verschillende trendy designs en kleuren voor perfect verzorgde nagels in een handomdraai! Gemakkelijk aan te brengen en weer te verwijderen.

Perfect Manicure Press-on nails

  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en trendy designs
  • Salonwaardige nagels in een handomdraai
  • In het doosje zit alles wat je nodig hebt: 24 nagelstickers, een nagelriemstick, nagelvijl, lijm, een nagelcleanser prep pad en plak stickers.
  • Ideaal als je haast hebt maar toch mooie en verzorgde nagels wil hebben

Salonwaardige nagels in 3 stappen!

Stap 1
Kijk welke maat nagel het beste bij jouw nagels past.

Stap 2
Was je handen met zeep en water en droog ze goed. Nu tijd om je nagels voor te bereiden met de tools uit het doosje. Gebruik het houten stokje om je nagelriemen terug te duwen, vervolgens vijl je je nagels met de nagelvijl in de gewenste vorm. Daarna gebruik je de nagel cleanser prep pad om je nagels schoon te maken zodat de nagelstickers goed blijven plakken.

Stap 3
Breng de nagels aan met de plak stickers of de lijm uit het doosje. Wanneer je de plak stickers gebruikt, kies eerst welke maat stickers het beste bij je nagel past. Vervolgens scheur je de plak tab af en plak je hem op je nagel. Vervolgens plak je hier de nail press on op. Druk goed aan, zowel in het midden als de randen van je nagels. Houd dit vast voor 30 seconden. Wanneer je de lijm gebruikt, breng je een laagje lijm aan op zowel je eigen nagels als de nagelstickers. Je drukt de nagelstickers op de nagels en houdt het voor 30 seconden. Voor het meest langdurige resultaat, vermijd contact met water 1 uur na het aanbrengen van de nagelstickers.

Verwijderen doe je als volgt
Wanneer je de plak tabs gebruikt, breng nagellakremover aan op de randen van de nagelsticker, wacht 1 minuut en vewijder de nageslticker voorzichtig met de nagelriemstick. Wanneer je de lijm gebruikt, breng nagellakremover aan tussen de nagelsticker en je eigen nagel en wacht 1 minuut. Vervolgens til je de nagelsticker voorzichtig op met de nagelriemstick.

 

Tutorial

Sally Hansen Perfect Manicure Press-on nails

Bekijk de video en ontdek hoe je in slechts 3 eenvoudige stappen salonwaardige nagels creëert met de Sally Hansen Press-on nagels!

Shop nu
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.