Goede mondverzorging

In 4 stappen een goede mondhygiëne

We praten en lachen, eten en drinken, we zoenen en zingen. Dit doen we het liefst met een schoon en verzorgd gebit. Maar wist je dat een tandenborstel slechts 60% van je gebit reinigt? Met 4 eenvoudige stappen zorg je voor een gezonde mond en een stralende lach.

Shop

Tanden gezond en een frisse mond

Dagelijks gebruiken we ontelbare keren onze mond. We ademen in en we ademen uit. We eten, we drinken, we snoepen en proeven. We praten en we lachen. Dit alles doen we graag met een gezonde en frisse mond. Een gezonde mond draagt daarnaast bij aan een gezond lichaam. Een mooi en sterk gebit geeft ons zelfvertrouwen een boost. Tandenpoetsen alleen is niet voldoende om je gebit gezond te houden. Voorkom tandplak door je gebit dagelijks ook interdentaal te reinigen en te spoelen met mondwater. Tandplak is een kleverige biofilm die zich voortdurend vormt op en tussen je tanden en kiezen. Zodra je dit niet regelmatig verwijdert, kan dit leiden tot ontsteking van het tandvlees, gaatjes en een slechte adem.

In 4 stappen naar een goede mondhygiëne:

Tip: poets elektrisch

De Philips Sonicare Plaque Defense elektrische tandenborstel verwijdert tot 6x* meer tandplak. Ook diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand.

*t.o.v. een handtandenborstel

Stap 4: controle bij de mondhygiënist

Een gekwalificeerde mondhygiënist helpt je om je tanden en tandvlees gezond te houden. Breng deze daarom minstens tweemaal per jaar een bezoek om je stralende glimlach te behouden.

In samenwerking met:

Een gezonde mond

Ontdek hier alle producten voor een gezonde mond in vier stappen!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.