Samen voor de zorg

Samen zorgen voor de zorg

In deze bijzondere tijd wordt er enorm veel gevraagd van alle mensen in de zorg. Als Etos willen we daarom graag de zorgmedewerkers in het zonnetje zetten. Doe je mee? Als je nu een 1+1 actieproduct koopt, dan kun je het gratis artikel na aankoop doneren bij een van onze Etos-winkels. Etos vult deze donaties aan tot complete pakketten welke vervolgens gedoneerd worden aan lokale zorginstellingen. Samen zorgen voor de zorg. Mooi wat iets kleins kan doen. Liefs, Etos

Artikel opslaan

In deze bijzondere tijd, waarin we dagelijks te maken krijgen met het coronavirus, wordt er enorm veel gevraagd van alle mensen in de zorg. En wat hebben we daar een grote waardering voor. Voor al het werk dat zij in deze tijd uitvoeren. Als Etos willen we daarom graag de zorgmedewerkers in het zonnetje zetten. Er zijn een aantal winkels die zelf al fantastische initiatieven hebben genomen; deze hebben ons geïnspireerd dit breder op te pakken.

Van 14 april tot 3 mei doneren we een pakket met heerlijke producten aan een zorginstelling in de buurt van jouw Etos-winkel. Dat pakket stellen we graag met jouw hulp samen. Tot en met zondag 3 mei heb je de mogelijkheid om van een 1+1 actie het 2e artikel te doneren aan een zorginstelling (of een ander passend product naar keuze). Namens Etos vullen we het pakket aan met nog meer fijne producten.

In de komende weken overhandigen de Etos medewerkers het pakket persoonlijk aan een zorginstelling in de buurt. We hopen hiermee alle zorgmedewerkers een welverdiend moment van ontspanning te bieden. Samen zorgen we voor de zorg. Doe je mee?

Hoe werkt het?

  • Van 14 april tot 3 mei kun je mee doneren in een van onze Etos-winkels
  • Doneer een (passend) artikel naar keuze bv. het gratis artikel van een 1+1 actie
  • Onze medewerkers maken van alle donaties pakketen en vullen deze aan met nog meer fijne producten
  • En brengen vervolgens de donaties persoonlijk naar een zorginstelling in de buurt

Heb jij een online bestelling gedaan maar wil je ook mee doneren? Breng je donatie(s) dan langs in een van onze Etos-winkels op het moment dat je toch al in de buurt bent. Onze medewerkers voegen deze dan toe aan de pakketen.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.