69 Resultaten
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Promotie: Promotie voorwaarden: Kneipp alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. voetverzorging en mini's.
€ 8,39
Promotie: Promotie voorwaarden: Kneipp alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. voetverzorging en mini's.
€ 8,39
spray
€ 7,49
€ 9,99
olie
€ 16,99
olie
€ 14,95
olie
€ 9,95
roller
€ 11,80
olie
€ 19,95
olie
€ 9,95
olie
€ 9,95
€ 3,95
€ 9,49
olie
€ 8,95
olie
€ 13,99
€ 2,59
€ 11,99
€ 9,95

Etos begrijpt hoe belangrijk het is om elke dag te ontspannen. Lekker in je vel zitten begint namelijk met genoeg beweging, gezonde voeding én voldoende ontspanning. Daarom heeft Etos een ruim assortiment aan producten die je helpen ontspannen. Ontspannen kan op veel manieren. Neem bijvoorbeeld een warm bad. Voeg een paar druppels essentiële olie toe en geniet van de kalmerende geur van kamille of lavendel. Bekijk ook ons assortiment aan bruisballen. Geen zorgen. Een hete douche doet ook wonderen. Smeer jezelf daarna in met een hydraterende body butter of body oil. Ook een fijn gezichtsmasker kan jouw helpen om te ontspannen. Bekijk ons assortiment aan ontspannende lichaamsverzorging. Zet daarna een kop kalmerende thee en steek een geurkaars aan. Bekijk ook ons assortiment aan geurverspreiders en geurstokjes.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar. 

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.