Alles voor jou bij

Etos Treinkaartjes: super goedkoop!

Helaas, deze actie is afgelopen.

 

Op de hoogte blijven van de volgende Etos treinkaartjes actie? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Lekker een dagje winkelen met vriendinnen in een andere stad of familie opzoeken aan de andere kant van het land? Met de Etos treinkaartjes kun je een dag lang met de trein reizen voor een super voordelige prijs! 

Je couponcode invoeren voor een geldig Etos treinkaartje

Bijvoorbeeld: KSJD8TD5A6TH

Klik vervolgens op ‘verzilveren’

Je naam en reisgegevens invoeren

Vul de reisdatum, het vertrek- en aankomststation en de persoonsgegevens van de reiziger die het Etos treinkaartje gaat gebruiken, in. De klasse en het aantal reizigers staan vast en hoef je dus niet meer in te vullen. Als je Etos treinkaartjes bestelt voor een ander persoon, dan kun je hier het e-mailadres van deze persoon invullen, zodat hij de treinkaartjes ook ontvangt. Bij stap 4 vul je jouw eigen e-mailadres in.

Klik vervolgens op ‘bestellen’

Je gegevens controleren

Controleer je naam en reisgegevens.

Je bestelling afronden

  • Vul het e-mailadres in waar wij de bevestiging van je bestelling en de Etos treinkaartjes naar toe kunnen sturen.
  • Je gaat akkoord met de voorwaarden door deze optie aan te vinken. Als je geen andere berichten van NS wilt ontvangen, vink dan de overige vakjes uit.

Klik vervolgens op ‘bestelling afronden’

Bevestiging ontvangen en je Etos treinkaartje(s) uitprinten

  • Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, ontvang je binnen 15 minuten een bevestiging op het e-mailadres dat je hebt ingevoerd. In deze e-mail (afzender NS reizigers) vind je een link naar je Etos treinkaartjes.
  • Klik op ‘haal mijn kaartjes op’
  • Je komt vervolgens op jouw persoonlijke pagina terecht waar je jouw E-ticket (treinkaartjes) kunt downloaden en printen

Haal je combideal op bij AH to go

Het flesje water + de Tony’s Chocolonely reep van 47 gram ontvang je op vertoon van het E-ticket bij alle vestigingen van AH to go. Dit aanbod is te vinden op het E-ticket en kan worden verzilverd bij een medewerker van AH to go. Belangrijk hierbij is dat deze alleen opgehaald kan worden op de datum waarop de NS dagretour geldig is.

Let op: het E-ticket moet niet worden ingeleverd bij Ah to go, aangezien deze nodig is om te reizen!

Ga op reis!

Neem je Etos treinkaartjes geprint mee op reis. Als je instapt op een station waar de poortjes gesloten zijn, dan kun je inchecken bij de poortjes met een zogenaamde barcodelezer. Deze zijn te herkennen aan de afbeelding met ‘scan ticket’ op de rechterdeur van het poortje en aan het verlichte vlak aan de rechterzijde van het poortje. Hier kun je jouw QR-code dat op het treinkaartje staat laten scannen zodat de poortjes voor je open gaan.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.