Alles voor jou bij

Voordelige treinkaartjes bij Etos!

Lekker een dagje winkelen met vriendinnen in een andere stad of familie opzoeken aan de andere kant van het land? Ga dan goed verzorgd op reis met het NS Trein Dagretour Voordeeluren! Met deze actie reis je voordelig door heel Nederland én kun je bij de AH to go een flesje water en een Muffin (vanille of chocolade) ophalen voor onderweg. De aanbieding is exclusief verkrijgbaar bij Etos van 3 t/m 16 december 2018.  Wees er snel bij want OP=OP!

Zo werkt het

Je couponcode invoeren voor een geldig treinkaartje

Bijvoorbeeld: KSJD8TD5A6TH

Klik vervolgens op ‘verzilveren’ 

Je naam en reisgegevens invoeren

Vul de gevraagde gegevens in. Je kunt je Trein Dagretour direct downloaden of later ophalen met de bevestigingsmail die je van ons krijgt.

Haal je combi deal op bij AH to go

  • Let op: Bij deze actie zit ook een flesje water en een muffin (vanille of chocolade). Dit aanbod is te vinden onderaan op de kassabon en kan worden verzilverd bij een medewerker van AH to go. Belangrijk hierbij is dat deze alleen opgehaald kan worden op de datum waarop het NS Trein Dagretour geldig is.
  • Let op: het E-ticket moet niet worden ingeleverd bij Ah to go, aangezien deze nodig is om te reizen!

Ga op reis!

Neem je Trein Dagretour geprint of op je mobiel (via de NS-app) mee op reis. Etos en NS wensen je een goede reis en veel plezier!