Vouchers

Vouchers

Wil je een dagje weg? Koop een voucher voor een hotelovernachting, een pretpark of een andere leuke activiteit. Ons aanbod verschilt per periode.


shop nu

Wellness

Dagje Wellness


Laat de hectiek van alledag achter je en geniet bij een van deze luxueuze wellnessresorts van een heerlijke ontspannen wellnessdag voor slechts €25,- p.p.. Stuk voor stuk bieden ze je rust en een compleet gevoel van welzijn op een droomplek. Je zult je als herboren voelen!


stedentrip

5-daagse stedentrip


Ga op stedentrip met de slaaptrein: leuk, gezellig en voordelig. 5 dagen inclusief trein en hotel vanaf €159 per persoon.


Hotelmoment

Hotelmoment


Met de hotelactie van Etos en HotelMoment kun je super voordelig overnachten in één van de bijna 100 deelnemende hotels verspreid door Nederland. De uiterlijke verzilveringsdatum is 30 april 2022.


Champ

Champ


Deze actie is helaas afgelopen


Sport 8 weken zonder ergens aan vast te zitten met 50% korting. Kies uit honderden sportscholen in heel Nederland en krijg toegang tot alle faciliteiten. Ga zo vaak je wil naar zumba, Pilates, BBB, boksen, HIIT, yoga of probeer ze allemaal! Benieuwd naar een locatie bij jou in de buurt?


Wildlands

Wildlands


Deze actie is helaas afgelopen


Ga op ontdekkingstocht in de werelden van Wildlands Adventure Zoo Emmen en laat je meevoeren door de bijzondere verhalen over de dieren en natuur. In Wildlands maak je een wereldreis in één dag.


Center Parcs

Center Parcs


Deze actie is helaas afgelopen


Ga er deze herfst of winter even samen tussenuit. Zeg ja tegen lekker uitwaaien op het strand, een mooie fietstoch door de bossen, een leuke stad ontdekken of juist heerlijk ontspannen met een boek bij de open haard. In de (vernieuwde) hotelkamers en cottages bij Center Parcs kom je echt even toe aan we-time. Met wie ga jij een paar dagen genieten?


Toverland

Toverland


Deze actie is helaas afgelopen


Ontdek je eigen magie in de 6 themawerelden van Toverland. Met ruim 35 attracties en shows beleeft iedereen een betoverend mooie dag om nooit te vergeten. Entreetickets zijn geldig tot en met 5 september 2021. Vooraf reserveren is verplicht


Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort


Deze actie is helaas afgelopen


n DierenPark Amersfoort klauter je onder, boven en tussen de dieren. Je hoeft helemaal niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Wiebel boven de beer, vaar langs de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder de grond.


Pathé

Pathé bioscopen


Deze actie is helaas afgelopen


Film kijk je bij Pathé: met het beste beeld en geluid en op de meest comfortabele stoelen. Nu extra voordelig.


Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.