Sorteren

Sorteer
6 Resultaten
Munchkin
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

producten

€ 12.95
€ 11.95
€ 13.95
€ 9.95
€ 9.95
Bijna uitverkocht
€ 25.95
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Etos Extra

Munchkin beker

De drinkbekers van Munchkin zijn handig in gebruik en ondersteunen de normale spierontwikkeling van kindermondjes. Daarnaast is een Munchkin beker ook goed voor de tanden van je kleintje. Bij Etos verkopen we allerlei verschillende Munchkin bekers. Zo hebben we baby bekers en oefenbekers. Ook kun je kiezen voor een speciale antilek variant. De Munchkin bekers bij Etos zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Munchkin drinkbeker: maak drinken gemakkelijk!

Ben jij met je kleintje aan het oefenen om uit een beker te drinken? Kies dan voor een Munchkin drinkbeker. Deze bekers zijn makkelijk om vast te pakken voor kleine handjes én lekken niet. En het fijne is: de Munchkin drinkbekers kunnen ook nog eens in de vaatwasser.

Munchkin beker in de aanbieding

Scoor je Munchkin bekers liever voor een voordelige prijs? In dat geval is het slim om onze Etos-folder goed in de gaten voor de beste Munchkin drinkbeker aanbiedingen. Zo blijf je goed op de hoogte én mis jij geen enkele aanbieding.

Ben je op zoek naar een drinkbeker van een ander merk? Bij Etos verkopen we ook drinkbekers van merken, zoals Philips en Difrax.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel: wat je vraag ook is, we helpen je verder!

Top

Wegens een technische storing zijn sommige pakketten helaas vertraagd. Onze excuses voor het ongemak

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.