Dr. Brown's Flessen

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   Sorteer
   6 Resultaten
   Dr. Brown's
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   Bijna uitverkocht
   € 18.99
   Spaar 7 Air Miles
   € 11.99
   Spaar 4 Air Miles
   € 13.99
   Spaar 5 Air Miles
   € 15.49
   Spaar 6 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   € 21.99
   Spaar 8 Air Miles
   € 12.99
   Spaar 5 Air Miles
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Dr. Brown's flessen kopen

   De juiste voeding is onmisbaar voor jouw baby. Maar ook het comfort van de fles zorgt ervoor dat jouw baby goed drinkt. Babyflessen van het merk Dr. Brown's hebben een uniek ventielsysteem waarmee je je baby vacuümvrij kan voeden. Vacuümvrij voeden heeft diverse voordelen, zo vermindert het:

   • overgeven
   • boertjes
   • winderigheid
   • darmkrampjes

   Het unieke ventielsysteem van Dr. Brown's flessen zorgt ervoor dat de lucht tijdens het drinken via het ventiel de fles ingaat, hier komt het terecht in de ruimte boven de voeding en mengt het zich niet met de melk. Dit helpt ook bij het oxideren van voedingsstoffen, zo blijven voedingswaardes behouden.

   De flessen zijn verkrijgbaar in verschillende maten (120, 150, 250 en 270 milliliter) en in smalle en brede varianten. Hieronder leggen we het verschil uit:

   • Brede halsfles: deze fles heeft een bredere speen waardoor je baby zijn of haar mond iets wijder moet openen om te drinken. Deze fles lijkt minder op een tepel waardoor tepel-speenverwarring kleiner is.
   • Standaard halsfles: deze fles wordt gemakkelijk geaccepteerd door iedere baby.

   Hoe oud jouw baby ook is, er is altijd een geschikte fles te vinden. Kom je er niet uit welke het meest geschikt is voor jouw baby? Vraag éénn van onze medewerkers om hulp!

   Bestel je favoriete Dr. Brown's flessen direct online of koop ze in één van onze winkels.

   Veelgestelde vragen over Dr. Brown's flessen

   Benieuwd of je de flessen van Dr. Brown's in kan vriezen? En hoe je het beste je fles schoon kan maken? Wij hebben de meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

   Kan je de flessen van Dr. Brown's gebruiken zonder ventielsysteem?

   Ja, je kan flessen zonder speciaal ventielsysteem gebruiken. Let er wel even op dat je dan een Options+ Bottle van Dr. Brown's hebt. Bij de wat oudere flessen kan dit namelijk niet.

   Kan je de fles van Dr. Brown's in de vriezer doen?

   Ja, de flessen van Dr. Brown's kunnen, met uitzondering van de glazen flessen, gewoon in de vriezer.

   Kan je ook spenen van een ander merk op de Dr. Brown's flessen doen?

   Dit is mogelijk, alleen kan er dan niet gegarandeerd worden dat het ventielsysteem goed werkt. De gaatjes in de spenen van Dr. Brown's zijn perfect afgestemd op het ventielsysteem. Het kan zo zijn dat je baby met een andere speen toch sneller moet gaan drinken en lucht binnenkrijgt.

   Hoe maak je de fles van Dr. Brown's schoon?

   Als je de fles net gekocht hebt, was je deze af met afwasmiddel of in de vaatwasser. Vervolgens steriliseer je de fles en onderdelen.

   Na ieder gebruik kan je de fles in de vaatwasser stoppen of afwassen met de hand. Maak het ventielsysteem schoon met het bijgeleverde borsteltje.

   Als je baby een kwetsbare gezondheid of spruw heeft, dan raden we aan om de fles na ieder gebruik te steriliseren.

   Hoe lang kan je een Dr. Brown's fles gebruiken?

   Vervang je babyfles na 2 tot 2,5 maand. Vervang de flesspenen elke 6 weken of eerder als je slijtage ziet. Als je vaak je flessen en spenen steriliseert, kan het zijn dat het ventielsysteem eerder vervangen moet worden. Dit komt omdat het materiaal zacht en kwetsbaar is, hierdoor kan het eerder de vorm of stevigheid verliezen. Houd hier rekening mee.

   Dr. Brown's flessen in de aanbieding

   Het is fijn om altijd schone babyflesjes bij de hand te hebben. Om voordele meerdere babyflessen te hebben, koop je ze natuurlijk met korting! Met een Dr. Brown's fles-aanbieding shop je een fles voor een scherpe prijs. Houd onze online acties en de Etos-folder goed in de gaten. Daar vind je regelmatig de beste aanbiedingen op babyflessen.

   Heb je de juiste fles bij ons gevonden? Shop dan ook flesvoeding, flesspenen, babybekers en flesvoedingaccessoires bij ons! Weet je niet zeker welke speen je moet hebben? Lees dan ons artikel over spenen! Meer weten over babyvoeding? Lees hier alles over borstvoeding en flesvoeding.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.