Sorteren

Sorteer
4 Resultaten
Dr. Brown's
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

producten

€ 11.99
€ 13.99
€ 15.49
€ 12.99
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Etos Extra

Dr. Brown's babyflessen kopen

De juiste voeding is onmisbaar voor jouw baby. Maar ook het comfort van de fles zorgt ervoor dat jouw baby goed drinkt. De Dr. Brown’s flessen hebben een uniek ventielsysteem wat overgeven, boertjes, winderigheid en darmkrampjes vermindert. Ook zijn de Dr. Brown’s flessen vacuümvrij, waardoor alle voedingstoffen optimaal behouden blijven. De flessen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en in smalle en brede varianten. De spenen van de Dr. Brown's flessen hebben elk een eigen doorstroomsnelheid. Zo heb je de Dr. Brown’s Speen fase 1, geschikt voor pasgeborenen. De Dr. Brown’s Speen fase 2 is een speen voor baby’s vanaf 3 maanden, en de Dr. Brown’s Speen fase 3 is geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden. Hoe oud jouw baby ook is, er is altijd een geschikte fles te vinden. Kom je er niet uit welke het meest geschikt is voor jouw baby? Vraag een van onze medewerkers om hulp! Bestel je favoriete Dr. Brown's flessen direct online of koop ze in een van onze winkels.

Dr. Brown's babyflessen in de aanbieding

Het is fijn om altijd schone babyflesjes bij de hand te hebben. Om niet een fortuin aan meerdere babyflessen kwijt te zijn, koop je ze natuurlijk met korting! Met een Dr. Brown's fles aanbieding shop je een fles voor een scherpe prijs. Houd onze aanbiedingen en de Etos-folder goed in de gaten voor mooie acties op babyflessen van Dr. Brown's. Zo kun jij altijd en overal je baby voeden!

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

Top

Wegens een technische storing zijn sommige pakketten helaas vertraagd. Onze excuses voor het ongemak

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.