ga terug naar Baby

Nutrilon Opvolgmelk

welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  filter - Opvolgmelk
  16 Resultaten
  Nutrilon
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 32.39
  Vanaf 6 maanden, poeder
  € 14.99
  6-10 maanden, poeder
  € 14.49
  Vanaf 1 jaar, poeder
  € 14.99
  Vanaf 10 maanden, poeder
  € 13.99
  Vanaf 2 jaar, poeder
  € 17.59
  Vanaf 6 maanden, poeder
  € 18.49
  Vanaf 6 maanden, poeder
  € 5.49
  0-6 maanden, poeder
  € 7.25
  Vanaf 3 jaar, poeder
  € 1.99
  Vanaf 2 jaar,
  € 16.19
  Vanaf 6 maanden, poeder
  € 18.89
  6-10 maanden, poeder
  € 7.49
  Vanaf 2 jaar, poeder
  € 1.99
  1 tot 2 jaar,
  € 15.49
  Vanaf 6 maanden, poeder
  € 14.49
  Vanaf 1 jaar, poeder
  • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
  • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
  • Gratis retourneren
  • Spaar voor korting

  Nutrilon opvolgmelk kopen

  Ben je op zoek naar Nutrilon opvolgmelk? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij Etos hebben we namelijk een ruim assortiment aan Nutrilon opvolgmelk. Of je kleine nu zes maanden of drie jaar oud is: Nutrilon heeft altijd een geschikt product voor je kindje. De opvolgmelk van Nutrilon zit boordevol vitamine A, vitamine C en vitamine D. Deze vitaminen ondersteunen het immuunsysteem van je kleine. Gaf je je kleine flesvoeding toen hij of zij een paar maanden oud was? Dan is het vanaf zes maanden tijd voor opvolgmelk. Geef je borstvoeding? Dan kun je dit gewoon blijven doen en eventueel combineren met opvolgmelk. Naast Nutrilon hebben we bij Etos nog veel meer opvolgmelk van merken, zoals Hero, Hipp en Neolac. Naast opvolgmelk hebben we bij Etos nog veel meer soorten babyvoeding. Bekijk hier ons assortiment aan fruithapjes, babypap of babymaaltijden.

  Nutrilon 2

  Nutrilon 2 is een opvolgmelk die speciaal is ontwikkeld voor de overgang van fles- of borstvoeding naar opvolgmelk. Je kunt opvolgmelk ook in combinatie met borstvoeding geven. Nutrilon 2 is geschikt voor baby’s vanaf zes maanden.

  Nutrilon 3

  Is je kindje alweer tien maanden oud? Dan is het tijd voor Nutrilon 3. Deze is een opvolgmelk bevat onder andere vitamine A, C en D. 

  Nutrilon 4

  Ben je op zoek naar dreumesmelk voor je kleine? Nutrilon 4 is een dreumesmelk die geschikt is voor kinderen vanaf één jaar. De dreumesmelk van Nutrilon bevat ijzer voor de ondersteuning van een normale hersenontwikkeling van je kindje.

  Nutrilon 5

  Is je kleine alweer twee jaar oud? Dan is het tijd voor Nutrilon 5. Dit is een peutermelk vol vitamines A, C en D en omega-3 verzuren, zoals, ALA. ALA draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen. 

  Nutrilon 6

  Nutrilon 6 is een peuterplusmelk die geschikt is voor kindjes vanaf drie jaar. De vitamines in Nutrilon 6 ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem van je kleine.

  Nutrilon Omneo 2

  Is je kindje ouder dan zes maanden en heeft hij of zij last van krampjes of moeizame ontlasting? Dan is Nutrilon Omneo 2 geschikt voor je kleine. Nutrilon Omneo 2 is namelijk een speciale dieetvoeding.

  Nutrilon Forte 2

  Nutrilon Forte 2 is opvolgmelk die geschikt is voor baby’s die ouder zijn dan zes maanden.

  Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

  Nutrilon opvolgmelk aanbieding

  Nutrilon opvolgmelk kopen voor een zacht prijsje? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder goed in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

  bekijk winkelmandje

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.