ga terug naar Verzorging

Blistex Lipverzorging

welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  filter - Lipverzorging
  filter - Prijs
  5 Resultaten
  Blistex
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 3.29
  zalf
  € 3.55
  zalf
  € 3.45
  zalf
  € 2.49
  zalf
  € 3.25
  zalf
  • Vóór 22:00 uur besteld, binnen 3 werkdagen gratis bezorgd.
  • Vóór 22:00 uur besteld, binnen 3 werkdagen gratis bezorgd.
  • Gratis retourneren
  • Spaar voor korting

  Lipverzorging kopen

  De huid van je lippen is extra gevoelig. Als het seizoen verandert of je weerstand vermindert merk je dat als eerste aan je lippen. Ze kunnen dan droog of beschadigd raken. Koop daarom speciale lipverzorgingsproducten van de merken Labello, Vaseline Blistex om je lippen te beschermen. Alle lipverzorging koop je gemakkelijk en snel online bij Etos. Benieuwd welke lipverzorging het beste aansluit bij jouw behoeften? Laat je dan adviseren in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

  Lipverzorging aanbieding

  Wil je de beste lipverzorging kopen voor de beste prijs? Dan zit je goed bij Etos. We houden je hier en in de Etos folder op de hoogte van speciale aanbiedingen van lipverzorgingsproducten. Zo kun je gemakkelijk verschillende lipverzorgingsproducten vergelijken en mis je bijvoorbeeld nooit meer een speciale Labello aanbieding!

  bekijk winkelmandje

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.