Allegra

Allegra

Last van hooikoorts? Nu is er Allegra fexotabs. Één tablet werkt binnen het uur, is 24 uur effectief en maakt niet slaperig.

shop nu

Allegra verlicht je hooikoortsklachten

Allegra Fexotabs verlicht de symptomen van hooikoorts (seizoensgebonden allergische rhinitis), zoals niezen, jeuk, loopneus of verstopte neus en jeukende, rode en tranende ogen. Dit medicijn verlicht klachten binnen 1 uur en houdt 24 uur aan en zonder dat je er slaperig van wordt.

Symptomen van hooikoorts, zoals niezen, jeuk, loopneus of verstopte neus en jeukende, rode en tranende ogen, wijzen erop dat het lichaam meer histamine produceert en niet in staat is om hiermee om te gaan.

Als je last hebt van hooikoorts kan dit ontzettend vervelend zijn. Het begint eindelijk mooi weer te worden en iedereen gaat weer lekker naar buiten. Helaas betekent mooi weer ook dat er zich meer pollen in de lucht bevinden. Meer pollen kan ook betekenen meer niezen, jeuk, loopneus of verstopte neus en jeukende, rode en tranende ogen. Wil je gedurende het pollenseizoen je hooikoortsklachten verlichten? Gebruik dan Allegra Fexotabs.

Ontdek Allegra

Verlicht hooikoorts symptomen, werk snel en maakt niet slaperig.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.