Bactiol

Vanaf onze geboorte speelt de samenstelling van het microbioom een essentiële rol voor onze gezondheid en welzijn doorheen ons leven.

example of the product packaging

Bactiol druppels

  • Uniek mengsel van Lacticaseibacillus rhamnosus LGG® en Bifidobacterium lactis BB-12®
  • Aangepaste hoge dosering in druppelvorm: 1 miljard stamspecifieke bacteriën per portie
  • Voor kinderen (jonger dan 12 jaar)
  • LGG® en BB-12®: onderwerp van talrijke publicaties en klinische studies (LGG® > 370 publicaties en BB-12® > 760 publicaties)
  • Galzout- en maagzuurresistent. Stammen van humane oorsprong


Prijs
€ 21.49


Een gezonde darmflora

Vanaf onze geboorte speelt de samenstelling van onze darmflora een essentiële rol voor onze gezondheid en welzijn doorheen ons leven. Maar liefst 70% van ons immuunsysteem bevindt zich in onze darmen. Diverse factoren kunnen onze darmflora reeds van jongs af aan verstoren. Het is dus van essentieel belang om reeds op jonge leeftijd zorg te dragen voor een gezonde darmflora. Bactiol® Druppels bevatten een uniek mengsel van L. rhamnosus LGG® en B. lactis BB-12® op maat van de darmflora van de allerkleinsten. De stamspecifieke bacteriën vormen het onderwerp van talrijke publicaties en klinische studies. Één portie (= 6 druppels) Bactiol® druppels bevat maar liefst 1 miljard levende bacteriën.


Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.