Bional

Bional biedt natuurlijke voedingssupplement ter ondersteuning van een goede gezondheid. Bional combineert telkens wetenschappelijke inzichten met natuurlijke ingrediënten. Bional, helpt natuurlijk.

Bional, helpt natuurlijk

  • Breed assortiment voedingssupplementen
  • Op basis van wetenschappelijke inzichten
  • Met natuurlijke extracten

Geniet van het leven met Bional

Wij van Bional vinden het belangrijk dat je ten volle van het leven kunt genieten! Hiervoor bieden we natuurlijke voedingssupplementen voor verschillende toepassingen aan. We hebben producten die specifiek ontwikkeld zijn voor de man en de vrouw.

Voor mannen

Voor de mannen hebben we Bional Prostavit, een voedingssupplement voor het behoud van een normale prostaat* en wat helpt om goed te blijven plassen*. Daarnaast hebben we voor de mannen ook Bional Potentie. Het ondersteunt de mannelijke potentie en draagt bij aan het mannelijke libido*.

Voor vrouwen

Voor de vrouwen is er Bional Urifem, een supplement wat bijdraagt aan de blaasfunctie bij vrouwen*. Het helpt je om lachend en springend door het leven te gaan, zodat je ten volle van het leven kan genieten!


*Pompoenpitextract draagt bij aan het behoud van een normale prostaat en helpt om goed te blijven plassen. Tribulus en Damiana ondersteunen de mannelijke potentie en dragen bij aan het mannelijke libido. Pompoenpitextract ondersteunt de blaasfunctie bij vrouwen. Evaluatie gezondheidsclaim pompoenpitextract, tribulus & damiana is lopende.
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.