Knallend veel voordeel tijdens Hé-Le-Maal Los

Ontdek aanbiedingen

Care Plus® Anti-Luis

Care Plus® Anti-Luis Preventie biedt 48 uur bescherming tegen hoofdluis. Wel zo gemakkelijk en effectief want voorkomen is ook met hoofdluizen beter dan genezen.

Luis preventie

  • Bewezen effectief
  • Verstikt luizen en neten in één behandeling
  • Werkt 24 uur lang*
  • Zonder spoelen
  • Op natuurlijk basis van kokosolie en aloë vera


Voorkom Hoofdluis!

Met Care Plus® Anti-Luis Preventie voorkom je mogelijke besmetting met hoofdluis! De formule beschermt effectief tegen hoofdluis en maakt het haar niet vet.

Oei, toch hoofdluis?

Slechts één korte hoofdluis behandeling met Care Plus® Anti-Luis Behandeling spray is voldoende om hoofdluizen en neten effectief te doden. De spray verstikt de luizen en neten dankzij de eigenschappen van natuurlijke kokosnootolie. De spray heeft een aangename geur en is zacht voor de hoofdhuid. Care Plus® Anti-Luis Behandeling is special samengesteld om enige tijd op het haar te laten zitten en toch maakt het haar niet vet. Met een werkduur tot 8 uur is het middel bewezen effectief. Care Plus® Anti-Luis Behandeling is geschikt voor volwassenen, zwangere vrouwen en kinderen vanaf zes maanden.

Care Plus® Anti-Luis Behandeling

Gemiddeld krijgt 1 op de 10 kinderen last van hoofdluis. Dit heeft helemaal niets te maken met hygiëne, zelfs als het haar net gewassen is, kunnen hoofdluizen bij haar-op-haar contact overstappen. Zeker na schoolvakanties worden er vaak meer besmettingen geconstateerd (ook omdat er dan meer gecontroleerd wordt). Geef hoofdluis geen kans met de anti-luis producten van Care Plus®! Effectieve bescherming en behandeling.

*Care Plus® Anti-Luis Behandeling is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.