vrouw met slechte adem

CB12

Als je denkt dat een slechte adem vanuit de maag komt, dan heb je het mis! De meest voorkomende oorzaak van een slechte adem zijn bacteriën in de mond. De unieke combinatie van ingrediënten in CB12 neutraliseert je adem en helpt je tanden sterk te houden.

Artikel opslaan

De meest voorkomende oorzaak van een slechte adem is een ophoping van bacteriën in de mond. Deze bacteriën hebben de belangrijke taak onze mond schoon en gezond te houden. Ze leven van achtergebleven voedselresten (eiwitten), die ze vervolgens afbreken.

Tijdens dit proces, waarin de bacteriën voedselresten afbreken, komen vluchtige zwavelverbindingen (ook wel afgekort met VZV’s) vrij met een slechte adem als gevolg. Mondwater toevoegen aan je dagelijkse routine is een goede keuze! Naast tandenpoetsen, kan het gebruik van mondwater namelijk meerdere positieve effecten hebben op de mondgezondheid en het helpt een slechte adem te voorkomen.

CB12 is een mondwater die niet enkel de slechte ademgeur maskeert, maar deze ook neutraliseert. Het pakt het probleem bij de bron aan en zorgt voor een goede adem, 12 uur lang. CB12 bevat zink en chloorhexidine. De unieke combinatie van deze actieve ingrediënten heeft een synergetisch effect: samen zorgen ze ervoor dat de gassen die een onaangename ademgeur veroorzaken, geneutraliseerd worden en niet vrijkomen, 12 uur lang. Door de toevoeging van fluoride helpt CB12 mondwater ook je tanden sterk te houden.

5 tips om een slechte adem te verhelpen

  1. Je mond moet schoon zijn om fris te kunnen ruiken. Poets en flos daarom elke dag je tanden. Dit is eigenlijk net zo belangrijk als het kiezen van een geschikte outfit of het dragen van mooie make-up.
  2. Spoel met CB12 Mondwater. CB12 neutraliseert je adem in plaats van deze enkel te maskeren. De unieke formule geeft je een goede adem, 12 uur lang. Daarnaast helpt de fluoride jouw tanden sterk te houden.
  3. Knoflook, ui en kruidig voedsel kunnen snel een slechte adem veroorzaken. De geur van voedsel in je adem is compleet normaal en is niets waar je je voor hoeft te schamen. Maar als je je zorgen maakt over deze geur is het wellicht handig een milder gerecht van de kaart te kiezen. 
  4. Neem een mondspray of suikervrije kauwgom in je zak of tasje mee, voor die momenten dat je adem nét even wat extra frisheid nodig heeft. De frisse mint smaak van CB12 Boost Kauwgom en directe verfrissing van CB12 Mondspray zorgen voor nog meer zekerheid onderweg.
  5. Alcohol zorgt voor uitdroging en dit kan ervoor zorgen dat je mond muf smaakt. Voorkom dit door tussendoor water te drinken. 

Een frisse adem met CB12

CB12 neutraliseert je adem en helpt je tanden sterk te houden.

Promotie: Promotie voorwaarden: Mondverzorging alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. Oral-B elektrische tandenborstels, 2 st opzetborstels, duo- en voordeelpakken, Etos, Perio-Aid, prothese mondverzorging, TePe Plaqsearch, Vitis, Halita, Interprox, Xerox en mini's en geneesmiddelen. Deze actie wordt verrekend als 50% kassakorting.
€ 10.95
drankje
€ 3.99
drankje
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.