Dermolin

Dermolin

Als je een gevoelige huid, huidallergie of huidaandoening hebt dan weet je het wel: lichaamsverzorging is lastig. Welke producten zijn fijn? En hoe voorkom je erger? Om die reden werd meer dan 25 jaar geleden Dermolin ontwikkeld. Zonder parfum, zeep of kleurstoffen. En mét speciaal verzachtende en verzorgende ingrediënten die je huid ondersteunen. Aanbevolen door dermatologen en professionals in de zorg.

Shop

Over Dermolin

Dermolin is ontwikkeld door vijf dermatologen van Nederlandse academische ziekenhuizen. Zij wilden een lijn van verzorgende en reinigende producten ter ondersteuning van een dermatologische behandeling. Een lijn die ook betaalbaar is.

Dermolin huidverzorging is geschikt voor de gevoelige huid. Bij de ontwikkeling is extra aandacht besteed aan het gebruik bij huidaandoeningen, zoals huidirritatie, allergische reacties, eczeem en psoriasis. Het is 100% vrij van allergenen zoals parfum, zeep, parabenen, kleurstoffen, siliconen en alcohol (lanoline). Dermolin helpt de huidbarrière te ondersteunen en te hydrateren, is pH-neutraal, allergeenvrij en helpt overgevoeligheid van de huid te voorkomen.

Dermolin is voor iedereen:
  • met een gevoelige of droge huid
  • met huidaandoeningen, zoals eczeem, psoriasis, allergische reacties
  • die huidaandoeningen wil voorkomen
  • die bewust kiest voor huidverzorging zonder onnodige toevoegingen

Het assortiment

Bij Dermolin kan je terecht voor allergeenvrije shampoos, bad en douche producten, gezichtscrèmes, bodymilk, bodycrème, herstellende crème, deodorant, lippenbalsem, zonnebrandcrèmes, handcrème, zeepvrije handwash.

Dermolin producten:
  • bevatten 0% parfum, zijn 100% allergeenvrij
  • ondersteunen het herstel van de huid
  • worden aanbevolen door dermatologen en professionals in de zorg

Dermolin gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging is bij een gevoelige huid iets om extra bij stil te staan. Kies producten die niet irriteren. Milde reiniging, en daarna een Dag- of Nachtcrème die goed intrekt, de huid hydrateert en de huid kalmeert.

Dermolin

Ontdek jouw Dermolin routine!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.