Dr. van der Hoog

Dr. van der Hoog

Tijd voor ontspanning! De nieuwste maskertjes van Dr. Van der Hoog zijn speciaal ontwikkeld voor jouw ultieme relax-moment.

Shop

Dr. Van der Hoog heeft twee nieuwe maskertjes ontwikkeld, met jouw ultieme relax-moment in gedachte. Deur op slot, telefoon uit, en even helemaal niets.

Oil-to-milk masker

Allereerst een oil-to-milk masker, die begint als een voedende olie op de huid. Na 15-20 minuten inwerktijd, mag de huid gemasseerd worden met vochtige handen waarnaar het oliemasker verandert in een zachte melk. Daarnaast is er het peel-off masker, die een kalmerende werking heeft en de huid beschermt tegen antioxidanten.

De maskers zorgen voor een ontspannen gevoel en laten een gehydrateerde en intensief gevoede huid achter. Het oil-to-milk masker met inca inchi en moringa voelt heerlijk aan op de huid. Het masker bevat voedende olie die je huid verzorgt, zodra het in contact komt met water veranderd de olie in een zachte melk. Inca inchi olie heeft versoepelende eigenschappen en verbetert het algemene huidcomfort. Moringa olie voedt en hydrateert de huid. Perfect om een droge huid te transformeren tot een soepele en gevoede huid.

Peel-off masker met anti-oxidant en bessen

Het peel-off masker met anti-oxidant en bessen, bevat blauwe bosbes. Deze staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en zorgt ervoor dat jij écht kan ontspannen. Verder is het masker rijk aan vitamine C en E, cranberry en frambozen extract. De vitamines helpen de huid beschermen tegen vrije radicalen. De framboos hydrateert en verzorgt de huid. De positieve eigenschappen van deze bessen vullen elkaar aan, en zorgen voor een frisse en zachte huid.

Dr. van der Hoog

Dr. Van der Hoog laat je ontspannen!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.