Earclin

earClin

Gewoon schone oren! Wees vrij van oorsmeer en jeuk met earClin. Snelle, gemakkelijke en veilige, schone oren voor het hele gezin

earClin Oorspray 3in1
Heb je last van overmatig oorsmeer of jeuk? earClin Oorspray 3in1 helpt! De spray verwijdert overtollig oorsmeer uit de uitwendige gehoorgang. Ook draagt de 3in1 spray bij tot de gewenste oorhygiëne én heeft het een reinigende en verzorgende werking. Verder verlicht en voorkomt het jeuk in de uitwendige gehoorgang.

earClin Oorspray 3in1, een pijnloze en veilige manier voor de verzorging van je oren:

  1. Reinigt het oor: earClin Oorspray 3in1 reinigt de gehoorgang en ondersteunt de hygiëne van het oor, bijv. na het dragen van gehoorapparaten en oordopjes. Het ondersteunt het herstellend vermogen van een droge huid in de gehoorgang
  2. Verlicht en voorkomt jeuk: earClin Oorspray 3in1 verzacht en kalmeert een (droge) huid in de gehoorgang - bijvoorbeeld als gevolg van overmatig oorsmeer of gehoorgangontsteking - en biedt daardoor verlichting van jeuk.
  3. Verwijdert overtollig oorsmeer: earClin Oorspray 3in1 verzacht en verwijdert oorsmeer en bevordert zo de natuurlijke afvoer ervan. Bij regelmatig gebruik gaat de Oorspray het ontstaan van een oorsmeerprop – die een verstopt gevoel in het oor kan geven – tegen.

Voordelen en kenmerken van earClin Oorspray 3in1
  • Reiniging van de uitwendige gehoorgang
  • Verlicht en voorkomt jeuk en irritatie in het oor
  • Verwijdert overmatig oorsmeer
  • Eenvoudig te gebruiken oorspray
  • Ideaal geschikt voor dragers van hoorapparaten en oordoppen
  • 20ml is goed voor ±200 sprays
  • earClin Oorspray 3in1 bevat verzorgende ingrediënten, zodat de huid in de gehoorgang gaaf en gezond blijft


Voorkom infecties en verbeter je gehoor: met de zeepoplossing in de earClin earshower spoel je overmatig oorsmeer gewoon weg. Maak de earClin earshower een vast onderdeel van je persoonlijke verzorging. Gebruik ‘m bijvoorbeeld onder de douche. Bij de earClin earshower zit een houder met een zuignap zodat je ‘m op de wandtegels kunt bevestigen. Spoel je oren drie keer, eens in de twee dagen en klaar ben je! Knijpen, spoelen, drogen – klaar!

Je kunt de earClin earshower eens in de twee dagen gebruiken. Herhaal de procedure drie keer, bij elk gebruiksmoment. De hoeveelheid blauwe zeep is voldoende voor 30 behandelingen. Vervang je earClin earshower wanneer de zeep op is.

Waarom geen wattenstaafjes?
Je gehoorgangen reinigen met wattenstaafjes is contraproductief, want zo duw je een aanzienlijke hoeveelheid oorsmeer verder naar binnen. En duw je het wattenstaafje te ver door, dan heb je kans dat je je trommelvlies beschadigt.

Verstopte oren?
Een veelvoorkomend probleem De hoeveelheid cerumen (oorsmeer) die in het oor geproduceerd wordt verschilt van mens tot mens. De earClin earshower is een efficiënte manier om te voorkomen dat het gehoorkanaal verstopte raakt door cerumen. Talloze testen door KNO-specialisten toonden aan dat deze methode het meest effectief is wanneer hij eens in de twee dagen wordt toegepast – drie korte spoelbeurten per oor, dat is alles.

Perfect voor mensen met gehoorapparaten of oortelefoons! Gehoorapparaten en oortelefoons sluiten de gehoorgang af, waardoor de aanmaak van oorsmeer gestimuleerd wordt terwijl de oorsmeer tegelijkertijd verder naar binnen wordt geduwd.

Kinderen zijn dol op de earClin earshower! Het is aan te raden om de oren van je kind regelmatig maar voorzichtig schoon te maken. De earClin earshower Kids werd ontwikkeld voor kinderen van 3 jaar en ouder. Uiteraard dient een volwassene de behandeling uit te voeren. En voor de duidelijkheid: de earClin earshower is niet bedoeld als mini-waterpistool – hou ‘m gewoon buiten bereik van kinderen.

EarClin Gebruiksaanwijzing earshower

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.