Knallend veel voordeel tijdens Hé-Le-Maal Los

Ontdek aanbiedingen
FERTI·LILY

FERTI·LILY

Hebben jullie een kinderwens? Vergroot je kans op zwangerschap met 48%. Hoe meer zaadcellen de baarmoeder bereiken, hoe groter de kans op bevruchting. Door de FERTI·LILY worden de zaadcellen direct richting de baarmoederhals gebracht en na het inbrengen kan je gewoon weer alles doen.

shop nu

Vergroot de kans op zwangerschap met 48%!

De FERTI·LILY Conceptie Cup past bij elke leefstijl. De cup voelt superzacht aan, is comfortabel in het gebruik en maakt geen inbreuk op de intimiteit. Met FERTI·LILY kan je ontspannen, letterlijk.

Je brengt de cup eenvoudig in na het vrijen. Vervolgens kan je alles doen wat je wilt en na 20-60 minuten verwijder je de cup weer.

Het principe is simpel: breng meer levend sperma in de baarmoeder en verhoog de kans op zwangerschap met 48%. Een team van vruchtbaarheidsspecialisten, productontwerpers en ervaringsdeskundigen hebben dit principe vertaald in een veilig en comfortabel hulpmiddel.

Waarom de FERTI·LILY Conceptie Cup?

  • Omdat gewoon ‘thuis’ zwanger worden toch het fijnst is
  • 48% meer kans op zwangerschap
  • Zacht, comfortabel, simpel in te brengen
  • Gemaakt van 100% medische silicone
  • Natuurlijk, veilig en hormoonvrij
  • Herbruikbaar gedurende 6 cycli

Ontdek FERTI·LILY

Vergroot de kans op zwangerschap met 48% !

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.