Floradix Kids

Floradix Kids

Floradix Kids is een vloeibaar ijzer elixer met een lekkere frambozensmaak. Naast ijzer bevat het ook vitamine B2, B6, B12 en C. Ijzer draagt bij aan de normale cognitieve ontwikkeling van kinderen en draagt bij aan meer energie bij vermoeidheid.

shop nu

Floradix, speciaal voor kinderen

Floradix kids is gebaseerd op het bekende Floradix product. Floradix is al meer dan 50 jaar een vertrouwd ijzersupplement en is het grootste merk in ijzer in Nederland.

Waar draagt Floradix kids aan bij?

Floradix Kids is een ijzer-supplement dat je lichaam op een natuurlijke manier ondersteunt bij vermoeidheid. Het is gemaakt op basis van natuurlijke planten- en vruchtensappen met de juiste vitamines voor je lichaam. Floradix Kids ijzer-elixer bevat een goed opneembare en goed verteerbare vorm van ijzer en biedt ook belangrijke voedingsstoffen, zoals B-vitaminen (waaronder vitamine B12) en plantenextracten. Het ijzer in het vloeibare, vegetarische en vegan voedingssupplement draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en kan bijdragen tot normale cognitieve ontwikkeling. Vitaminen B1, B2, B6 en B12 activeert je natuurlijke energie in het lichaam en de natuurlijke vitamine C, afkomstig van acerola, verhoogt de ijzeropname. Bovendien draagt vitamine C bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Floradix Kids IJzer-elixer heeft een lekkere frambozensmaak die van natuurlijke afkomst is. Kinderen in de groei en adolescenten kunnen een verhoogde ijzerbehoefte hebben. Bij het begin van de menstruatie hebben meisjes ook een hogere ijzerbehoefte.

Floradix Kids bevat geen alcohol, conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakstoffen en is daarbij ook gluten- en lactosevrij.

Shop Floradix

Floradix IJzer is beschikbaar voor zowel kids als volwassenen.

€ 15.99
€ 15.45
drankje
€ 15.45
tablet
€ 25.99
tablet
€ 25.49
drankje
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.