Foamie

Foamie

Think Outside The Bottle

Met de producten van Foamie zeg je gedag tegen plastic, zeep, parabenen, siliconen en minerale oliën. Foamie zorgt voor een revolutie in schoonheid volgens het motto "Think Outside the Bottle". Gemiddeld worden er bij elk Foamie product twee plastic flessen van vergelijkbare producten bespaard, maar ook meer dan 80 procent water!

shop nu

Geschikte match voor elk huid- en haartype

Sinds 2018 verwennen de producten van Foamie huid en haar met de claim om de aarde te redden van plastic vervuiling - zonder in te leveren op effectiviteit. Er wordt niet bezuinigd op goede ingrediënten; alleen met het gebruik van water gaan we zeer bedachtzaam om. Water is nu een van de meest waardevolle natuurrijkdommen en mag daarom slechts spaarzaam worden gebruikt.

Zo moeilijk als het is om de juiste liefdespartner te vinden, zo uitdagend kan ook de zoektocht naar de perfect duurzame lichaamsverzorging zijn. Hier is onze tip: Foamie voldoet aan alle duurzaamheidseisen en heeft een geschikte match voor elk huid- en haartype. Het assortiment omvat shampoo bars, conditioner bars, shower bars, face bars, body butters, 2-in-1 kinderbars en droogshampoos.

Eerste stap naar een plastic vrije wereld

Foamie wil mensen aanmoedigen hun schoonheidsritueel te herzien - met milieuvriendelijke oplossingen die werken, heerlijk ruiken, goed zijn voor huid en haar op de lange termijn en leuk zijn om te gebruiken. Alleen de beste ingrediënten komen terug in de producten zonder schadelijke gevolgen voor lichaam en milieu. In plaats van zeep zijn de producten gebouwd op een Syndet basis van natuurlijke oppervlakte-actieve stoffen, die er tevens voor zorgen dat hun pH-waarde optimaal is aangepast aan die van de huid en het haar. Draag bij aan de eerste stap naar een plastic vrije wereld, begin bij een plasticvrije badkamer.

Shop Foamie

Zeg gedag tegen plastic, zeep, parabenen, siliconen en minerale oliën met Foamie.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.