Foamie

Foamie

Bad hair days zijn definitief verleden tijd met de nieuwe, plastic-vrije revolutie in haarverzorgingsland: Foamie. Deze concious Foamie Shampoo en Conditioner Bars zetten gegarandeerd elk doucheritueel op zijn kop en geven jouw haar de boost dat het nodig heeft.

Shop

Bad hair days zijn definitief verleden tijd met de nieuwe, plastic-vrije revolutie in haarverzorgingsland: Foamie. Deze concious Foamie Shampoo en Conditioner Bars zetten gegarandeerd elk doucheritueel op zijn kop en geven jouw haar de boost dat het nodig heeft. De bars zijn het perfecte alternatief voor de plastic shampoofles en helpen daarmee plastic vervuiling tegen te gaan. Opzien tegen het wassen van je haar is niet meer nodig. Foamie maakt van elke wasbeurt een feestje!

Foamie Shampoo & Conditioner Bar

Wat er op het eerste gezicht uitziet als een gewoon stuk zeep, tilt Foamie het routineus wassen van het haar naar een hoger, plastic-vrij niveau. Deze veelzijdige bars bevatten hoogwaardige ingrediënten die perfect afgestemd zijn op de behoeften van het haar en de hoofdhuid. Dankzij de neutrale pH-waarde reinigt de shampoo zeer zacht, maar zeker niet minder effectief. Plan alvast vijf minuten extra badkamertijd in, want met de masserende werking in het design van de bars en de heerlijke aroma’s die de bars verspreiden, wil je de badkamer niet meer verlaten! De Foamie Shampoo en Conditioner bars zijn er voor iedere haarbehoefte.De Foamie bars gaan minimaal 25 wasbeurten mee en vervangt maar liefst 2 plastic flessen, waardoor het eveneens een duurzame keuze is.

Hoe te gebruiken:
  1. Activeer de bar onder stromend water tot de bar rijkelijk begint te schuimen.

  2. Verdeel over het haar, geniet van het massage-effect en spoel grondig uit.
Think outside the bottle

De producten van Foamie bieden niet alleen de ultieme verzorging voor het haar, maar helpen ook Moeder Natuur een handje. Dankzij het geïntegreerde katoenen koord hebben de bars geen plastic verpakking en extra ruimte nodig. Je hangt ze gewoon op. De Shampoo en Conditioner Bars zijn Vegan, geheel plastic-vrij en worden niet op dieren getest. De bars bevatten geen parabenen, siliconen, zijn vrij van kleurstoffen, zeep of PEG. Doordat de gehele productie van Foamie zich in Europa bevindt, blijft de ecologische voetprint van de producten beperkt, en daar wordt natuurlijk iedereen blij van. Samen met Foamie worden wij, en onze aarde een stukje schoner.

Foamie

Een plastic-vrije badkamer met Foamie!

€ 4.95
€ 4.95
€ 4.95
€ 3.95
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.