Knallend veel voordeel tijdens Hé-Le-Maal Los

Ontdek aanbiedingen
Hask

HASK

Het is eindelijk zomer en dat betekent uren doorbrengen in het zwembad en aan het strand. Wist jij dat de zon, wind, zeezout en chloor schadelijk zijn voor je haar? Vermijd beschadigde, droge en gespleten haarpunten en verzorg je haar extra goed deze zomer met de HASK Argan Oil Shine Oil Vial en de HASK Argan Oil Deep Conditioner.

shop nu

Bescherm je haar en voorkom beschadigde lokken in de zomer

HASK Argan Oil Repairing

Voorkom beschadigde lokken in de zomer. De Argan Oil Repairing lijn van Hask is speciaal ontwikkeld om beschadigde lokken te hydrateren en te herstellen. De producten verrijkt met Marokkaanse Arganolie, het tijdloze schoonheidsgeheim uit Marokko, voeden en herstellen het haar tot in de haarschacht. De HASK Argan Oil Repairing producten hebben een heerlijke frisse citrusgeur, een milde reinigende werking, voeden het haar tot diep in de haarschacht, activeren de natuurlijke glans van het haar en beschermen het haar tegen uitdrogen.

  • Verrijkt met Marokkaanse Arganolie, kokosolie, olijfolie en shea butter.
  • Speciaal ontwikkeld voor beschadigd haar.
  • Biedt intense voeding aan het haar.

HASK Keratin Protein Smoothing

Gaat jouw haar pluizen van het zomerse weer? Dan is de HASK Keratin Protein Smoothing lijn ideaal voor jou. Deze lijn herstelt en versterkt beschadigde lokken, daarnaast vermindert het ook pluizend haar. De Keratin Protein Smoothing lijn van HASK is speciaal ontwikkeld om beschadigd haar te herstellen en te laten herleven door middel van keratine-eiwitten. Deze eiwitten zorgen ervoor dat het haar beter gehydrateerd wordt, waardoor het minder broos wordt en minder snel zal afbreken.

  • Verrijkt met keratine, kokosolie, sesamzaadolie, olijfolie, jojoba-olie, en shea butter.
  • Herstelt beschadigd en pluizend haar.
  • Vermindert gespleten haar punten.

Het beste resultaat

Volg voor het beste resultaat de volgende 4 stappen:

  1. Gebruik de shampoo om je haar te wassen
  2. Gebruik de conditioner om je haar te verzorgen
  3. Gebruik de Deep Conditioner om je haar een verzorgende boost te geven
  4. Gebruik de Shine Oil om beschadigde lokken te hydrateren en beschermen

Ontdek Hask

Herstel en blaas je haar nieuw leven in deze zomer met de HASK Argan Oil Repairing lijn en de Keratin Protein Smoothing lijn.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.