HG

HG

HG maakt zelf specialistische schoonmaakproducten die effectief, gebruiksvriendelijk en gegarandeerd werken. Welke schoonmaakklus je ook hebt, HG heeft de juiste oplossing. Zo kun jij optimaal genieten van een veilige en schone woonruimte.

shop nu

HG doet wat het belooft. Al sinds 1969!­

HG gelooft dat elke schoonmaakuitdaging een eigen oplossing nodig heeft. Met dat idee is HG in 1969 opgericht. Want geen klus is hetzelfde. En elk meubel, apparaat of elke ondergrond is weer anders. HG heeft voor iedere schoonmaak- herstel-, of onderhoudsklus in en rondom het huis een effectief en gebruiksvriendelijk product in ons assortiment. Met de unieke kennis helpt HG bij het oplossen van schoonmaakproblemen of zorgen we ervoor dat apparaten, vloeren en meubels langer mee gaan. Zo krijg jij een veilige en schone leefomgeving en kun je zonder zorgen genieten van je huis en buitenruimte. Want HG doet wat belooft. Al sinds 1969.

Los verstoppingen op met HG vloeibare ontstopper

Last van een vervelend verstopping? Ook daar heeft HG een effectieve oplossing voor. Gebruik onze HG vloeibare ontstopper en de verstopping is zo weer verdwenen.

Lost zelfs te hardnekkigste verstoppingen op!

Met HG vloeibare ontstopper reken je zonder problemen af met een verstopte wasbak, douche of gootsteen. Onze vloeibare ontstopper werkt al na 5 minuten, is gebruiksklaar en veilig voor alle leidingen. Na gebruik van onze vloeibare ontstopper loopt elke leiding weer zonder problemen door. Wil je verstoppingen voorkomen? Ook dat kan met onze vloeibare ontstopper. Gebruik iedere week een klein scheutje om verstoppingen te voorkomen en vervelende luchtjes tegen te gaan.

Voor elke klus een product

Naast onze vloeibare ontstopper hebben wij een ruim assortiment aan effectieve schoonmaak- herstel- en onderhoudsproducten. Voor welke uitdaging je ook staat, wij hebben een geschikt product.

Snelle en grondige schoonmaak

Gebruik bijvoorbeeld HG oven, grill en barbecuereiniger om snel en grondig al het aangebrande en zelfs ingebrande vet uit ovens en van grills, barbecues en bakplaten te verwijderen. Zo maak je elke oven, grill en barbecue weer als nieuw en maak je weer de lekkerste gerechten.

Last van schimmel?

Niet meer na gebruik van onze doeltreffende HG schimmelreiniger schuimspray. Dit zelfwerkende product rekent snel af met alle soorten schimmel, waardoor de lelijke plekken verdwijnen en worden voorkomen. De schuimspray heeft een betere hechting en langere inwerktijd. Je hoeft het alleen aan te brengen, even te wachten en de schimmel is weer weg. Wel zo fris en veilig*.

Een geschikt product voor jouw situatie

Kijk bij het volledige assortiment om een geschikt product te vinden voor jouw situatie. HG producten zijn handig ingedeeld in verschillende ruimtes in en rondom het huis. Zo vind je makkelijk het product dat je nodig hebt om je huis en buitenruimtes veilig en schoon te houden.

*Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Shop HG

Welke schoonmaakklus je ook hebt, HG heeft de juiste oplossing.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.