Iberogast

Iberogast

Bij meerdere maag- en darmklachten. Het geneesmiddel Iberogast bevat 9 geneeskrachtige kruiden voor een natuurlijke en effectieve verlichting van meerdere maag- en darmklachten.

Meer informatie over de Spice Up Challenge.

Maag- en darmklachten

Je spijsvertering is een complex proces waarbij klieren, spieren en zenuwen nauw samenwerken. Helaas gaat er soms wat mis waardoor maag- en darmklachten kunnen ontstaan. Gelukkig is er wat aan te doen.

De tips en tricks

 1. Eet gezond!
  • Vermijd grote, zware of te vette maaltijden
  • Wees zuinig met koffie, alcohol en frisdrank
  • Eet vezelrijk eten, zoals volkoren brood en groenten

 2. Strek regelmatig je rug
 3. Een gespannen en kromme rug limiteert de vrijheid van je spijsverteringskanaal. Zit rechtop en ontspannen: zo geef je maag en darmen meer bewegingsvrijheid.


 4. Adem in, adem uit
 5. Maag en darmen zijn gevoelig voor stress. Ontspan met deze mini-meditatie. Sta rechtop, spreid je armen en adem diep in en uit richting je onderbuik. Houd dit 3 minuten vol.


 6. Bewegen maakt fit
 7. Bewegen ontspant, bevordert de bloedsomloop en kan zo een positief effect hebben op je spijsvertering. Dus: neem de trap in plaats van de lift, laat de auto staan en ga even lopen als je moet bellen.


 8. Goed kauwen
 9. De spijsvertering begint namelijk al in je mond met behulp van enzymen in het speeksel. Eet langzaam en geniet van je eten!


 10. Een ochtendduik
 11. Begin de morgen met een groot glas (lauw) water met citroen. Dit activeert je maag en darmen!

Maag en darmklachten verlichten met Iberogast

Iberogast verlicht meerdere maag- en darmklachten zoals maag- en darmkrampen, maagpijn, een vol of opgeblazen gevoel, misselijkheid en maagzuur. Iberogast is een klinisch bewezen geneesmiddel. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat Iberogast de maag-darmpassage reguleert en daarmee meerdere maag- en darmklachten tegelijk kan verlichten. Iberogast bevat 9 geneeskrachtige kruiden.

Shop Iberogast

Iberogast verlicht natuurlijk en effectief maag- en darmkrampen, maagpijn, een vol of opgeblazen gevoel, misselijkheid en maagzuur.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.