Maybelline make-up school meisje voor een spiegel

Maybelline's Make-Up School

Maybelline’s Make-Up School video's geven antwoord op de meest gestelde make-up vragen. Hier leer je alles over make-up, van de basis tot aan de laatste trends. Of je nu zoekt naar hoe jij je perfecte wenkbrauw krijgt of hoe je wallen kunt verbergen. Geschikt voor de beginnende en gevorderde make-up gebruiker.

Shop Maybelline

Make-up aanbrengen hoeft niet lastig te zijn! Maybelline's Makeup School geeft antwoord op de meest gestelde vragen over makeup in korte, makkelijke video's. Zo leren de videos je alles op het gebied van make-up, van de basis tot aan de laatste trends. Of je nu op zoek bent naar hoe je jouw kleur foundation kunt vinden, hoe je jouw wallen het beste kunt verbergen, hoe je jouw wimpers meer volume kunt geven of hoe je een long-lasting lipstick netjes binnen de lijntjes kunt aanbrengen, je leert het hier allemaal.

Met de verscheidenheid aan producten en tips die voorbij komen, zijn de videos geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde make-up gebruiker, van jong tot oud. Daarnaast verschijnen er geregeld nieuwe videos zodat je ook op de hoogte blijft van de nieuwste producten en de laatste trends in make-up land. Bekijk op deze pagina bijvoorbeeld welke foundation geschikt is voor een droge huid of hoe je een lash lift effect kunt creëren met Maybelline's nieuwe Falsies Lash Lift mascara.


Zelf je wenkbrauwen verven?


Hoe gebruik je een wenkbrauwpotlood?


Wenkbrauwen laten groeien?


Tijdelijke wenkbrauw tattoo tot 3 dagen


Hoe teken je dunne wenkbrauwen bij?


Waterproof wenkbrauwen met make-up?


4 typen wenkbrauwen bijtekenen

Favoriete brow make-up


Welke foundation voor droge huid?


Dekkende foundation routine


Hoe gebruik je een jelly highlighter?


Hoe creëer je een frisse blik met concealer?


Hoe breng je blush aan?


Hoe kies je de juiste kleur foundation?


Hoe gebruik je concealer tegen wallen?


Hoe krijg je een egale huid?

Favoriete teint producten


Lash lift effect voor thuis


Smokey eye look


Hoe zet ik een strakke eyeliner?


Hoe maak je een perfecte wing?


Hoe breng ik mascara aan?


Meer volume voor korte dunne wimpers?

Favoriete oog make-up

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.