nisita baby met moeder

Nisita® neuszalf

Een allergie, droge lucht, medicatie of een gewone verkoudheid zijn vaak de oorzaak van droog neusslijmvlies. Dit kan vervelende irritaties, korstvorming of neusbloedingen tot gevolg hebben. Nisita® neuszalf beschermt, bevochtigt en herstelt droog neusslijmvlies waardoor deze vervelende klachten verminderen.

Wat is Nisita® neuszalf?

Nisita® is een neuszalf met een unieke samenstelling van natuurlijke zouten en vetten die geheel zijn afgestemd op de behoefte van het neusslijmvlies. Door de wateraantrekkende eigenschappen van deze zouten blijft het neusslijmvlies vochtig, waardoor het goed kan werken.

Hoe werkt Nisita® neuszalf?

Nisita® neuszalf is geschikt voor baby’s vanaf 0 jaar, kinderen en volwassenen. Dankzij de lange punt van de tube is de zalf gemakkelijk op de juiste plek in de neus aan te brengen. De neuszalf heeft een unieke 3-voudige werking:

Beschermt

Nisita® neuszalf legt een beschermende laag over het neusslijmvlies waardoor contact met pollen en huisstofmijt wordt voorkomen.

Bevochtigt

De natuurlijke zouten in Nisita® zorgen voor een intensieve bevochtiging van het slijmvlies waardoor uitdroging hiervan wordt voorkomen.

Ondersteunt

De Nisita® neuszalf ondersteunt herstel bij de wondgenezing na een operatie, helpt bij bloedneuzen en herstelt beschadigd neusslijmvlies bij een neusverkoudheid.

Wanneer gebruik je Nisita® neuszalf?

Nisita® neuszalf is breed inzetbaar en onder andere geschikt bij:

  • Droog neusslijmvlies
  • Verstopte neus door (langdurige) verkoudheid
  • Ter verlichting van allergieën zoals hooikoorts en huisstofmijt
  • Bij ontwenning van Xylometazoline neussprays
  • Bij blootstelling aan droge en/of warme lucht
  • Bij korstjes en neusbloedingen (ook na operaties)

Wat maakt Nisita® zo uniek?

Nisita® neuszalf is de enige neuszalf op de markt met een herstellende werking. De vetten in de zalf werken verzorgend en verzachtend en in combinatie met de natuurlijke zouten heeft de zalf een unieke vocht aantrekkende werking. Nisita® neuszalf is langdurig veilig te gebruiken en er zijn geen interacties met andere geneesmiddelen bekend. Nisita® is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.