NIVEA CELLular Expert Filler

NIVEA CELLular Expert Filler heeft een opvullend effect vanaf 24 uur en gaat het verlies van stevigheid en volume tegen voor een jonger uitziende huid.

NIVEA CELLular

  • Verstevigt de huid en geeft volume
  • Vermindert rimpels en hydrateert de huid intensief
  • Dagcrème biedt extra UVA&UVB bescherming met SPF30
  • Nachtcrème versterkt de celsteunvezels tijdens de nacht om het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid te ondersteunen en de huid een frisse, uitgeruste uitstraling te geven
  • NIVEA is met meer dan 130 jaar ervaring een van de grootste merken op het gebied van huidverzorging

Last van rimpels? Verleden tijd!

NIVEA Cellular Expert Filler dag- en nachtcrème is verrijkt met Hyaluronzuur en Foliumzuur en vermindert rimpelt, verstevigt, geeft volume en hydrateert de huid intensief. De dagcrème biedt extra bescherming tegen huidveroudering met SPF30. Daarnaast stimuleert creatine de cel vernieuwing waardoor de huid er zichtbaar jonger uitziet. Ontdek nu de Cellular Expert Filler routine in een paar simpele stappen!

Cellular Expert Filler Dagcrème

De dagcrème verstevigt de huid en geeft volume. Daarnaast vermindert het rimpels en hydrateert de huid intensief. De dagcrème biedt extra UVA & UVB bescherming met SPF30 tegen huidveroudering en voorkomt door UV veroorzaakte cel beschadiging. Breng de NIVEA Cellular Expert Filler dagcrème SPF30 elke ochtend aan op een grondig gereinigd gezicht en hals. Masseer de crème zachtjes in cirkelvormige bewegingen vanaf de hals in en vermijd contact met de ogen.

Cellular Expert Filler Nachtcrème

De nachtcrème vermindert rimpels en hydrateert de huid intensief. Daarnaast verstevigt het de huid en geeft het volume. De nachtcrème versterkt de celsteunvezels tijdens de nacht om het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid te ondersteunen en de huid een frisse, uitgeruste uitstraling te geven. Breng de NIVEA Cellular Expert Filler nachtcrème elke avond aan op een grondig gereinigd gezicht en hals. Masseer de crème zachtjes in cirkelvormige bewegingen vanaf de hals in en vermijd contact met de ogen.


NIVEA is met meer dan 130 jaar ervaring een van de grootste merken op het gebied van huidverzorging. Bij de ontwikkeling van hun producten staan de wensen en behoeften van hun klanten altijd voorop – vandaar dat zij zo veel vertrouwen in NIVEA hebben.


Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.