Novexpert

Novexpert biedt 100% natuurlijke en ultra effectieve beauty. Dit vegan merk biedt effectieve skincare en is geschikt voor de gevoelige huid. Ontwikkeld door doctoren gespecialiseerd in het tegengaan van huidveroudering, staat dit merk garant voor resultaat binnen 5 weken!

Novexpert

  • 100% natuurlijk, vegan en vrij van microplastics
  • Gegarandeerd effectief binnen 5 weken: minder rimpels, meer glow en een huid in balans
  • Vrij van synthetisch parfum of synthetische conserveringsmiddelen
  • Bevat het gepatenteerde ingrediënt Novaxyline dat huidveroudering aantoonbaar vertraagd
  • Zeer zuinig in gebruik

Effectieve huidverzorging

Het Franse merk Novexpert is sinds 2014 in Nederland verkrijgbaar en heeft sindsdien al een trouwe fan base! Dit komt omdat het merk garant staat voor effectieve huidverzorging zonder irriterende stoffen, dierlijke bestanddelen of zelfs maar conserveringsmiddelen. Het merk maakt gebruik van het gepatenteerde ingrediënt Novaxyline (op basis van gouden zeewier) dat het sirtuine gen in de huid activeert. Hierdoor weet dit merk de huid een zichtbaar jongere uitstraling te geven! Omdat de formules zeer hoog zijn gedoseerd, volstaat een kleine hoeveelheid. Inmiddels wereldberoemd is het populaire Novexpert Booster serum met 3,2% puur hyaluronzuur. Deze ultieme dorstlesser voorziet een vochtarme huid van de broodnodige hydratatie en zorgt bovendien voor het onmiddellijk en zichtbaar opvullen van rimpels en het verstevigen van de diepere huidlaag. Voeg 1 - 2 druppels toe aan je dag- of nachtverzorging en merk onmiddellijk het verschil!


Gegarandeerd huidverbetering voor iedere huidconditie

Omdat Novexpert geen enkele verdachte stof bevat en zelfs geen conserveringsmiddelen, microplastics of etherische oliën is het ook het aanbevolen merk voor zwangere of borstvoedende vrouwen. Maar ook mannen worden blij van dit no-nonsense merk en zijn bijvoorbeeld fan van het booster serum met 25% gestabiliseerde vitamine C. Dit serum is olievrij en vormt de ideale alleskunner op het gebied van anti-aging omdat het gedurende maar liefst 9 uur vrije radicalen bestrijdt en hyperpigmentatie helpt voorkomen. Novexpert biedt tevens een ultra milde Magnesium serie voor de extra gevoelige huid en een TrioZinc serie die effectief is voor een onzuivere huid die last heeft van puistjes. Zo biedt dit merk binnen 5 weken gegarandeerd huidverbetering voor iedere huidconditie!

Novexpert is online en in geselecteerde winkels te koop. Je vindt hier in welke winkels we Novexpert verkopen.

 

 

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.