Nutricia

Nutricia voor jou

“Ik ben er voor jou. Als je honger hebt. En als alles bah is. Elke dag en elke nacht. Ook als het mij even te veel wordt. Omdat ik zo veel van je hou.” Jij bent er voor je baby, Nutricia is er voor jou. Nutricia doet al meer dan 120 jaar onderzoek naar de beste voeding. En weten ook dat het ouderschap soms best een uitdaging kan zijn. Daarom zijn zij er altijd voor al je vragen over je zwangerschap en je kindje. Nutricia voor jou.

Shop

120 jaar onderzoek

Je wilt het beste voor je kindje. Daarom doet Nutricia al 120 jaar onderzoek naar de beste voeding. In het onderzoekscentrum in Utrecht zetten hun experts passie en wetenschap in voor alle baby's. Ook de meest kwetsbare.

Tools & tips: babykwaaltjestest

Heeft je kindje last van krampjes, spugen, te harde of te zachte ontlasting, huiduitslag of andere babykwaaltjes? Doe dan geheel vrijblijvend en anoniem de babykwaaltjestest en ontvang tips van de voedingskundigen van Nutricia waarmee je zelf je kleintje kunt helpen. Of schrijf je hier in voor de Nutricia nieuwsbrief en ontvang updates en tips over de voortgang jouw zwangerschap of ontwikkeling van je kindje.

Nutricia Kindervoeding Service

Jij bent er dag en nacht voor je baby. Daarom is Nutricia er ook altijd voor jou. De Kindervoeding Service helpt je graag met al je vragen over je kindje. Ook tijdens je zwangerschap.

Vragen of advies over jezelf of je kindje? De voedingskundigen van de Nutricia Kindervoeding service zijn 24/7 bereikbaar!

Wist je dat?

Je bent wat je eet, zo luidt het gezegde. Maar voor de allerjongsten geldt een andere regel. Je wordt wat je eet.

De eerste 1000 dagen van een mensenleven zijn de basis van een gezond leven. Het is in die periode dat het kind de belangrijkste groei van heel zijn bestaan doormaakt: zijn hersenen, darmstelsel en immuunsysteem kennen een zeer snelle ontwikkeling, zijn lengte verdubbelt, zijn gewicht vervijfvoudigt en zijn hersenen groeien met 1 gram per dag.

Gezonde voeding en goede eetgewoonten in die periode van zwangerschap tot de tweede verjaardag zijn daarom van groot belang voor de ontwikkeling van het kind.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.