Olvarit

Olvarit, met liefde voor jouw baby en de planeet.
Bij Olvarit hebben wij een passie voor eten dat goed is voor mens en de planeet. Zo gebruiken we pure en natuurlijke ingrediënten voor onze producten en zetten we ons samen met onze boeren in voor duurzame landbouw methoden.

Handige voedingschema’s voor je kindje

Vanaf de eerste hapjes vaste voeding tot aan het moment dat je kindje klaar is om met de pot mee te eten. Aan de hand van de leeftijd van jouw kindje, helpt Olvarit je met het kiezen van de juiste voeding doordat de samenstelling en structuur precies is afgestemd op de behoefte van jouw kindje. Ontdek een voedingsschema voor jouw kindje op Olvarit.nl.

Tot 6 maanden is borstvoeding de belangrijkste voeding en zijn de eerste hapjes vanaf 4 maanden uitsluitend bedoeld als aanvulling op volledige borst- of flesvoeding.

De juiste voeding voor jouw kindje

4 t/m 5 maanden: de eerste hapjes van je baby

6 t/m 7 maanden: variëren met verschillende smaken

8 t/m 11 maanden: smaken en texturen ontdekken met steeds grovere stukjes

12 t/m 14 maanden: laat je kindje nog lekker smaken ontdekken en kliederen

15 t/m 24 maanden: lekkere gerechten voor je peuter

Lekker en verantwoord voor onderweg

De Olvarit knijpzakjes zitten boordevol fruit en zijn ideaal om je kindje op een leuke en makkelijke manier een verantwoord tussendoortje te geven.

Nieuw: Olvarit plantaardige smoothies

Ontdek de 100% plantaardige desserts van Olvarit Zuivelvrij op basis van kokosmelk of amandeldrink en fruit. De smoothies zijn lekker als fruitig tussendoortje en als alternatief voor fruithapjes met zuivel, lekker voor onderweg.


Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.