Press Play make-up

Press Play

Press play en restart jouw makeup look. Ontdek hier de leukste makeup tips en tricks voor alles wat je hebt gemist!

shop nu

Maybelline: Press play voor non-stop plezier

Makeup Artist Marly van den Bosch re-start haar non-stop makeup look! Er zijn nog zoveel momenten in te halen – tijd voor non-stop plezier! Met deze frisse make-up tips krijg je meteen zin in een feestje – en- je hoeft je de hele dag geen zorgen meer te maken over je make-up look, want deze producten zijn langhoudend.

Tip 1:
De ultieme frisse look met een optische facelift creëer je door 2 concealers te combineren. Breng een tint lichter dan jouw huidskleur aan onder het oog; naast de neusbrug en aan het uiteinde van het oog. Dit zorgt voor een liftend effect. Een warmere kleur breng je aan op het jukbeen en net naast het oog, zo creëer je een subtiel langhoudende bronzer. Marly gebruikt hiervoor de Instant Eraser Concealer van Maybelline New York.

 

Tip 2:
Een simpele truc voor mega volle lippen. Breng de lipstick net iets boven de liplijn aan, en focus daarbij vooral op het midden van de lip. Dankzij de jumbo applicator met precisietip is de Superstay Matte Ink van Maybelline hiervoor zeer geschikt. De matte finish zorgt voor een mooi strak resultaat en blijft tot 16 uur lang zitten.  

Tip 3:
Je kunt je liquid lipstick ook heel goed gebruiken als langhoudende blush. Dit is niet alleen mooi om te combineren met dezelfde kleur als die je op je lippen draagt maar ook blijft het ontzettend goed zitten. Breng het product aan op het jukbeen en dep voorzichtig uit met sponje of vingers.

 

Tip 4:
De nieuwe Colossal 36H volume mascara van Maybelline is lifeproof. Deze mascara blijft tot 36 uur lang zitten, dus jij kunt zorgeloos party-en, sporten, door de regen fietsen of welke uitdaging je ook tegen komt. Deze mascara gaat er pas af wanneer jij dat wilt. Langhoudende make-up producten verwijder je eenvoudig met een makeup remover op olie basis.

Shop de producten


L'Oreal Paris: Press play voor office proof make-up tips

Makeup Artist Marly van den Bosch re-start haar office proof makeup look! Na de zomervakantie en een jaar lang thuiswerken zijn we wel toe aan wat office/school proof tips voor een frisse, representatieve look.

Tip 1:
Kies voor een foundation met natuurlijke dekking en breng deze alleen aan op de plekken die dat nodig hebben. Zo creëer je een natuurlijk resultaat. Kies een foundation die mooi blend met de huid zoals de L’Oreal Paris True Match foundation – deze bevat bovendien verzorgende ingredienten zoals Hyaluronzuur, wat de huid hydrateert. Extra fijn in ruimtes met airconditioning.


Tip 2:
De classic wing liner geeft de ogen een krachtige uitstraling. Zo kom jij extra overtuigend over! Marly kiest voor de L'Oreal Paris Super liner Perfect slim – deze liner heeft extra grip en een smalle precisie punt waardoor je makkelijker een strakke lijn kunt zetten. Je begint bij de buitenste ooghoek waar je een kleine wing subtiel naar boven aanzet en inkleurt – het lijntje trek je vervolgens smal door over het oog, maar je laat het midden, net boven de iris, vrij voor een frisse oogopslag.  


Tip 3:
Maak de look af met mascara. Breng de mascara alleen op de bovenste wimpers aan, zo versterk je het effect van de eyeliner. Kies hiervoor voor de L'Oreal Paris Volume million lashes mascara, een fijne volume mascara die goede seperatie biedt.


Tip 4:
Volle lippen zonder lipliper creer je eenvoudig door 2 nudes met elkaar te combineren. Voor de perfecte volle nude lippen gebruikt Marly een donkerdere oudroze kleur als basis en een lichtere nude in het midden, op deze manier zorg je ervoor dat je lippen ook de hele dag gehydrateerd blijven door de verzorgende formule van de lipsticks.  Marly gebruikt hiervoor de L’Oreal Paris Color Riches Nude Insolents collectie.

Shop de producten


NYX Professional Make-up: Press play met kleur, kleur, kleur!

Makeup Artist Marly van den Bosch re-start haar makeup look in kleur! 4 tips waar iedereen blij van wordt:Tip 1:
Maak je gebruikelijke wing liner net iets vrolijker door kleur toe te voegen. Zet je zwarte liner zoals gebruikelijk. Laat deze heel even drogen en zet dan hierboven van de binnenkant van het oog tot het voorbij het midden een lijntje in kleur! Zo creëer je een subtiel maar tof kleurrijk effect. Marly kiest voor de waterproof NYX Epic Ink en Epic Wear liners, in de kleuren zwart en sapphire.

 

Tip 2:
Wil je nog meer kleur toevoegen aan je liner design, dan kan dat heel makkelijk door de liner te plaatsen in de waterlijn en net daar onder, verbind deze aan het uiteinde met de wing voor een mooi kleurrijk geheel.  Marly kiest voor de NYX Epic wear liner stick in kleur pink.

 

Tip 3:
Maak de look af met een mascara. Zet borstel goed aan tegen de basis, zo krijg je de maximale lift en heb je weinig laagjes nodig. Maak zigzaggende bewegingen van links naar rechts voor een mooie verdeling over de wimpers. Mary kiest voor de NYX On the Rise mascara.


Tip 4:
Marly heeft een bold ooglook gecreëerd, maar we gaan toch nog meer kleur toevoegen. De kunst om een felle lipstick aan te brengen zonder dat het te heftig wordt is om deze te blenden met een penceeltje of je vingers. Breng het product op het midden van de lippen aan en verspreid de kleur voorzichtig. Zo heb je een hele frisse en langhoudende kleur zonder dat het je look overheerst. Marly kiest hiervoor voor NYX XXL Lip Lingerie lipstick.

Shop de producten

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.